Нито едно решение не може да бъде взето без ГЕРБ.

...
Нито едно решение не може да бъде взето без ГЕРБ.
Коментари Харесай

ГЕРБ: Нито едно решение не може да бъде взето без нас

Нито едно решение не може да бъде взето без ГЕРБ. „ Продължаваме промяната ” докараха страната съвсем до банкрут. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен министър на обществената политика Деница Сачева.

Изборът на ръководител на 48-ото Народно заседание не е болшинство за управническата коалиция. Това беше болшинство, което се сплоти към една позиция – че Народно събрание би трябвало да продължи да работи. Да не бързаме със спекулациите и предопределяне на бъдещи решения, уточни Сачева.

Правителство на малцинството е краен вид, безапелационна бе тя и предизвести: Преди консултациите при президента, да не бързаме да предопределяме решенията.

Според Деница Сачева партиите, които не желаят разговор, явно са безполезни за обществото.

Изобщо не е правилно, че ГЕРБ не желаеме да приказваме за битката с корупцията. Предложили сме и съответни текстове за правосъдна промяна. Въпросът е за какво те (Продължаваме смяната – бел. ред.) не желаят да приказват за битката с корупцията. Няма по какъв начин текстовете за КПКОНПИ да бъдат признати без ГЕРБ. Политическа партия се гордеят с това, че са създали мъчно болшинство. Имаха време да предложат текстове и да ги одобряват, добави Сачева.

Днес ще внесем пакет от антикризисни ограничения – съответни, свързани с енергетика, с Плана за възобновяване и резистентност, с обезщетения за бизнеса, съобщи още депутатът.

Прекалено доста се крием зад процедури, илюзии, показа, а хората чакат от нас съответни ограничения, съобщи още Сачева.

Тя сподели, че Политическа партия са докарали страната съвсем до банкрут.  ГЕРБ сме подготвени и за ръководство, и за избори, заключи Сачева. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР