Нито едно нарушение не са установили проверяващите инспектори от Регионалната

...
Нито едно нарушение не са установили проверяващите инспектори от Регионалната
Коментари Харесай

Студентите и заведенията в Пловдив - образцови на 8 декември

Нито едно нарушаване не са открили проверяващите инспектори от Регионалната здравна ревизия и полицията в Пловдив по време на студентския празник - 8 декември. Това сподели пред " Марица " шефът на РЗИ в града под тепетата доктор Сийка Димчева.

Проверени в празничния за студентите ден са били общо 28 обекта, измежду които заведения за хранене, нощни заведения, нощни заведения и така нататък " Няма установени нарушавания. Така и би трябвало да бъде ", разяснява Димчева.

Инспекторите и съпътстващите ги униформени са проверявали за спазването на противоепидемичните ограничения, включително за съществуване на годен зелен документ, за оптимален брой хора в обекта поради пандемията и така нататък Проверката посочила, че заведенията и студентите са образцови. На входа всеки обект е имало минимум един човек, който посреща клиентите, прави инспекция на зеления документ, публикуван след сложени дози ваксина или за съществуване на задоволително антитела.

Свързани вести За 8 декември: Хайки за зелени документи и извършители по кръчмите в Пловдив Сертификати чартърен за 8 декември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР