Нито една от 10-те точки отне е насочена към намиране

...
Нито една от 10-те точки отне е насочена към намиране
Коментари Харесай

МВнР на Русия за формулата на Зеленски: На тази основа преговорите са невъзможни

Нито една от 10-те точки от " не е ориентирана към намиране на преговорно-дипломатическо решение на рецесията, а тяхната цялост е неправилен ултиматум към Русия, който има за цел удължение на военните дейности ", сподели съветското външно министерство, представено от съветската работа на Би Би Си.

Реакцията на Москва на договарянията за спокойно споразумяване на Украйна, които се организираха в Саудитска Арабия, се оказа предвидима. " Без присъединяване на Русия и като се вземат поради нейните ползи, никакви срещи по украинската рецесия нямат най-малка добавена стойност ", сподели в изказване представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Захарова повтори набора от съветски претенции: Киев би трябвало да спре военните дейности, Западът - да му доставя оръжия, Украйна би трябвало да одобри загубата на територии, да се откаже да се причислява към военни съюзи, да обезпечи " демилитаризация и денацификация " и така нататък

В, участваха няколко десетки страни - освен Украйна и нейните западни съдружници, само че и редица огромни страни, които отхвърлиха да поддържат едната или другата страна в спора, в това число Китай, Индия, Бразилия и Саудитска Арабия. Русия не беше поканена на договарянията.
 Китай разяснява договарянията в Джеда за Украйна
Китай разяснява договарянията в Джеда за Украйна

Пекин вижда своята градивна роля в тях
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР