Нито една керемида няма да се сложи в Банско, нищо

...
Нито една керемида няма да се сложи в Банско, нищо
Коментари Харесай

Борисов категоричен: Нито една керемида няма да се сложи в Банско

Нито една керемида няма да се постави в Банско, нищо друго от този въжен превоз няма да се направи. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в обновената Зала 3 на НДК, където през днешния ден държавното управление организира постоянното си съвещание. Залата е една от най-модерните в Европа и е оборудвана с съвременни технологии. „ Демокрацията позволява протести”, добави той във връзка недоволството на еколозите и зелените в планината над курортното градче да бъде построен втори въжен превоз.

Борисов разяснява и горещата тематика със свалените билбордове на служителите на реда. По думите му те не пречат на никой и се зарече да ревизира кой ги е свалил. „ Дайте им всички билбордове да пишат каквото неприятно има, дано се покажем какви сме”, разпореди се Борисов във връзка надписите на британски на полицейския профсъюз.

Той акцентира какъв брой доста пари са дадени на министерствата тази година за нарастване на заплатите.



„ Огромни пари тази година има в бюджетите на министерствата. Безспорно желаеме да увеличим приходите на всички, през вчерашния ден и на КСНС беше говорено за нарастване на бюджета във военния бранш. Мисля, че бързо се не помни какъв брой милиарда изплатихме за „ Белене”, за американските централи, за КТБ ", уточни Борисов.

От думите му стана ясно още, че държавното съвещание се организира в НДК, " да тестваме залата ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР