Нито един член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на

...
Нито един член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Нито един от ръководството на БСП не помогна в кампанията

Нито един член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия не е взел участие в акцията на Ваня Григорова. Това е реалност, който е доказуем. Тя беше кандидатура на Градския съвет на Българска социалистическа партия, " Левицата! " и другите съдружни сътрудници.
Тази информация показа Костадин Паскалев от екипа на Ваня Григорова в акцията ѝ за кмет на София.
" Не това, че разликата сред Терзиев и Григорова е дребна, а други обстоятелства навеждат на мисълта, че
има съображение да се оспорва изборният резултат. Но това е въпрос на политическо решение, което следва. Разгледайте резултатите в " Люлин ".
Имаме чисто юридически причини да апелираме резултатите от изборите в София, само че то е въпрос на политическо решение на Коалиционния съвет, който издигна Ваня Григорова. Още тази седмица допускам, че ще го вземем ", изясни Паскалев пред БНР. 
Според него резултатът на Григорова е композиция от протестен избор и мажоритарен избор:
" Тя имаше ясни послания, които се харесват на хората. Умнокрасивите организираха една отвратителна акция против нея преди втория тур, която отврати част от десните гласоподаватели, които ги наказаха, гласувайки за Ваня Григорова ".
По думите му " вкарването на тематиката за Крим и Путин на локални избори е неуместно, само че това беше част от тактиката на умнокрасивите ".
Костадин Паскалев беше безапелационен, че Ваня Григорова не е опасност за лидерския пост на Корнелия Нинова, тъй като не е член на Българска социалистическа партия. Той акцентира, че Нинова се пробва да резервира поста си в продължение на години, като отстранява от партията всеки, който се пробва по някакъв метод да съобщи искания за държанието на лидерката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР