Нито един британския фен не е бил арестуван на Световното

...
Нито един британския фен не е бил арестуван на Световното
Коментари Харесай

За първи път на Световно: Нито един британски фен не е арестуван

Нито един английския почитател не е бил задържан на Световното състезание в Катар, удостовери през днешния ден управлението на футболната полиция на Обединеното кралство.

Главният служител на реда Марк Робъртс от полицията в Чешър похвали държанието на футболните почитатели.

" Поведението на Англия и Уелс в Катар беше безусловно образцово. По време на присъединяване на домакините в шампионата нямаше арести или произшествия, които да бъдат докладвани, което е заслуга на всички, които пътуваха.     

В Русия 2018 имаше три ареста, а в този момент, имайки два тима в този шампионат, ние изиграхме двойно повече мачове от груповата фаза, в това число дерби, и нямаме арести. "

Робъртс счита, че строгите закони за продажбата на алкохол в страната от Персийския залив са една от аргументите този на този конгрес да няма арести.

Както е известно, ФИФА разгласи, че няма да има алкохол на стадионите два дни преди началото на шампионата.

" Бих желал също по този начин да похваля всички чиновници на Обединеното кралство, които пътуваха до Катар, за работата, която свършиха, с цел да оказват помощ за сигурността на английските жители през последните четири седмици. Традиционно имаме малко арести на наши почитатели на международни шампионати, само че да имаме нула не е нещо, което не сме виждали преди. Би било неправилно да припишем това чудесно държание напълно на рестриктивните мерки върху алкохола в Катар, само че мисля, че това оказа помощ до известна степен. ", приключва Робъртс.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР