Nissan започна да продава най-малкия и най-евтин кросоувър. Моделът, който

...
Nissan започна да продава най-малкия и най-евтин кросоувър. Моделът, който
Коментари Харесай

Най-евтиният кросоувър на Nissan се оказа по-евтин от очакваното

Nissan стартира да продава най-малкия и най-евтин кросоувър. Моделът, който се споделя Magnite се оказа по-евтин от предстоящото: автомобилът навлезе на индийския пазар с начална цена от 499 000 рупии или 5 600 евро по настоящия обменен курс.

Nissan Magnite, показан в края на октомври, е построен на платформата CMF-A. Предлагат се общо четири конфигурации. Още в " базата " колата има лист с съоръжение, което е много богато за цената си и включва диодни фарове, въздушни възглавници за лидера и пасажера, система за стабилизация VDC, система за надзор на сцеплението, ABS и EBD. В допълнение, базовият Magnite е оборудван с климатик и датчици за паркиране откъм гърба.
 Най-евтиният кросоувър на Nissan се оказа по-евтин от предстоящото

По-високото равнище на съоръжение се добавя от система за централно заключване, климатична система и аудио система. По-наточеният кросоувър разполага с LED дневни светлини, осем-инчов сензорен екран и с инфоразвлекателна система с камера за назад виждане.
 Най-евтиният кросоувър на Nissan се оказа по-евтин от предстоящото

Топ версията пък има в арсенала си напълно диодна оптика, круиз надзор и всестранни камери. Интериорът, облицован с еко кожа, е оборудван с многофункционален волан, а против в допълнение възнаграждение се оферират амбиентно вътрешно осветяване и поделение за безжично зареждане на смарт телефони.
 Най-евтиният кросоувър на Nissan се оказа по-евтин от предстоящото

Гамата от мотори включва два мотора: атмосферен 1.0-литров с мощ 72 конски сили, сдвоен с петстепенна ръчна скоростна кутия и трицилиндров турбо елемент с мощ 95 конски сили, който се предлага и с механична трансмисия, и с вариатор. Задвижването е единствено на предните колела. Впоследствие Nissan Magnite, който има статут на световен модел, ще навлезе на пазарите на други страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР