Nissan обяви, че по време на тазгодишното изложение Japan Mobility

...
Nissan обяви, че по време на тазгодишното изложение Japan Mobility
Коментари Харесай

Hyper Urban: Поглед към електрическото бъдеще на Nissan

Nissan разгласи, че по време на тазгодишното ревю Japan Mobility Show в Токио, което ще се организира по-късно през този месец, марката ще показа няколко нови концептуални разработки, които ще показват част от софтуерните и дизайн новости, които можем да чакаме от бъдещите серийни модели на компанията.

Първата от тези концепции е футуристичната Hyper Urban, която е създадена с концепцията да бъде оптималното решение за градска подвижност на еко виновните консуматори. Акцент при автомобила са системите V2H (vehicle-to-home), която разрешава зареждането на дома с електрическа сила и V2G (vehicle-to-grid) за усъвършенстване на общата електрическа мрежа

" Характеризиран с елегантна и съвременна хармония, дизайнът на автомобила показва взискателния усет на потребителите, като прави самоуверено изказване, в същото време сливайки се дейно с околната среда ", разясняват от Nissan за новата си концептуална разработка.

От Nissan дават обещание спомагателни детайлности за останалите си три концептуални разработки надлежно на 10, 17 и 19 октомври.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР