Ал-Насър победи Ал Уехда с 6:0 в мач от 30-ия

...
Ал-Насър победи Ал Уехда с 6:0 в мач от 30-ия
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се отчете с хеттрик при убедителна победа на Ал-Насър

Ал-Насър победи Ал Уехда с 6:0 в мач от 30-ия кръг на Саудитската професионална лига. Звездата на спечелилите Кристиано Роналдо записа хеттрик на името си.

Португалският национал откри резултата още в 5-ата минута на стадион " Кинг Сауд Юнивърсити " в Рияд. Нападателят се възползва от неточност на противниковия вратар и изпрати топката в далечния ъгъл.

Именно голмайсторът на отбора удвои задатъка. 39-годишният футболист засече с глава центриране в наказателното поле на Марсело Брозович.

Одион Игхало се опита да понижи изоставането на гостите, само че попадението му не бе зачетено поради засада.

Възпитаниците на Луиш Кастро построиха класическа преднина още в 18-ата минута. Отавио трансферира противниковия вратар за 3:0. Португалецът бе покрай нов гол преди почивката, само че стреля в напречната греда.

Отавио не бе единственият футболист, чийто удар се отби от напречната греда. Абдулазиз Нур също нямаше шанс.

В последната минута на първото полувреме Садио Мане също записа името си измежду голмайсторите. След осъществяване на удар от вратата футболистите в жълто реализираха единствено четири подавания, преди сенегалецът да се разпише.

След паузата Кристиано Роналдо оформи своя хеттрик. Националът на Португалия приключи многоходова композиция с изстрел от придвижване.

Мешари Ал Немер стреля в лявата греда, преди резервата Мохамед Ал Фатил да оформи крайния резултат при добавката.

Ал-Насър остава на втората позиция в класирането с актив от 74 точки. Ал Уехда заема 12-от омясто в подреждането с 32 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР