Nissan обяви, че изцяло новото поколение на първия в света 100%

...
Nissan обяви, че изцяло новото поколение на
първия в света 100%
Коментари Харесай

Върхова безопасност с новия Nissan LEAF

Nissan разгласи, че напълно новото потомство на първия в света 100% електрически масов автомобил- LEAF, е получил възможно най-високата оценка от пет звезди за безопасността, която предлага по време на употребата си на пътя.

Новият Nissan LEAF, който разполага с технологиите за самостоятелно ръководство на семейството ProPILOT, е получил оценка от 94.8% от оптималните 100% по време на краш тестове на програмата JNCAP (Japan New Car Assessment Program). Същата е инициирана от японското министерство на инфраструктурата, транспорта и туризма, и Националната агенция за автомобилна сигурност на Япония.

От Nissan споделят, че по време на изпитанията, от главно значение за високата оценка са били високоякото купе на новия LEAF, шестте му защитни въздушни възглавници, седалките с подсилени подглавници и задни рамки, предпазните колани с дообтегачи, оптимизираната позиция на седене за пасажерите на задните седалки и други.

Новият е минал успешно и специфичен спомагателен тест, задачата на който е да се ревизира какъв брой добре са защитени лидерът и неговите спътници от токов удар при положение на пътен случай с електромобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР