Nissan Motor и Nissan Motorsports & Customizing разкриха първите подробности

...
Nissan Motor и Nissan Motorsports & Customizing разкриха първите подробности
Коментари Харесай

Това е новата пистова бегачка на Nissan

Nissan Motor и Nissan Motorsports & Customizing разкриха първите детайлности за новата спортна кола на марката, създадена въз основата на напълно новото потомство на .

Макар и създаден въз основата на общоприетата версия на Nissan Z, новият Z GT4, в създаването на който взе участие и спортното поделение NISMO на Nissan, получава съществено доработена версия на мотора VR30DDTT, усъвършенствано окачване, особено създадена аеродинамика и други.

" Моторните спортове за Nissan са изражение на нашата пристрастеност и непостижим опит ", разяснява Ашвани Гупта, действен шеф на Nissan. " Nissan Z продължава да поддържа позицията си на върнуващ състезателен автомобил, който очарова водачите със своята динамичност на пътя и еластичен мотор. Уверени сме, че този подготвен за пистата Nissan Z от категорията GT4 ще бъде в положение да напише още една глава допълнително от 50-годишното скоростното завещание на Nissan Z ".



Новият Nissan Z GT4, спомагателни детайлности, включително и механически параметри, за който ще бъдат обявени по време на профилираното ревю SEMA в Съединени американски щати при започване на ноември, ще доближи при първите си притежатели през първата половина на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР