Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че въвежда нова политика за багажа

...
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че въвежда нова политика за багажа
Коментари Харесай

Wizz Air с нова политика за ръчния багаж

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air разгласи, че вкарва нова политика за багажа на пасажерите от 1 ноември 2018 година

Пасажерите ще имат право да носят на борда един безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см), а пасажерите, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см). Освен това Wizz Air ще вкара нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, започващи от едвам 7 евро.

Сходни промени разгласи и различен нискотарифен транспортьор - Ryanair.

" Новата транспарантна и обективна багажна политика на самолетната компания е политика на по-голям избор за пасажерите, защото ще разреши на клиентите на WIZZ да избират сред повече от 50 разновидността за ръчен и чекиран багаж според от техните самостоятелни желания ", коментират от Wizz Air. Компанията показва, че над 10 000 полета годишно са наранени от закъснения, свързани с багажа, a новата политика ще форсира качването на борда и ще усъвършенства точността на полетите.

Новата политика цели да предизвиква пасажерите на WIZZ да опаковат рационално и да употребяват услугата WIZZ Priority, която включва безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см) и багаж на колелца (55x40x23 см), които могат да бъдат качени на борда, плюс предпочитано чекиране и предпочитано качване на борда преди другите пасажери, и то на цена единствено от 5 евро, прибавят от Wizz Air.

Всички пасажери с резервации без WIZZ Priority, направени преди 10 октомври, за пътувания след 1 ноември 2018 година, ще получат като отплата към резервацията си безвъзмезден чекиран багаж до 10 кг, а резервациите с чекиран багаж ще бъдат допълнени гратис с WIZZ Priority.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР