“Нищо в баланса на силите в света вече няма да

...
“Нищо в баланса на силите в света вече няма да
Коментари Харесай

Владимир Путин: Вече нищо няма да е същото

“Нищо в салдото на силите в света към този момент няма да е същото " - коментарът е на Владимир Путин в дълга тирада в Санкт Петербург. 

Президентът на Русия още веднъж уточни Съединени американски щати като главен провинен за огромните рецесии в света. Американците се оповестили за спечелили в студената война и провъзгласили себе си за пратеници на Господ на земята, сподели Путин. 

Те не желали да признаят, че има други центрове на власт в света. 

Острият звук на Путин пристигна на фона на обвиняванията, че Русия отново употребява енергийните доставки като оръжие. Претекстът за механически аргументи е подправен, споделиха от Рим.

Франция сподели, че въобще не са получили газ, за който имат контракт. Русия прави това, с цел да вдигне изкуствено цената, споделят в Европа. 

" Американците нямат никакви отговорности. Само ползи. Още повече, тези ползи се афишират за свещени. Те освен отхвърлят действителността. Опитват се да спрат хода на историята. Намират се в подвеждане за страните, които не са в цифрата на по този начин наречения " златен милиард ". Всички те са третирани като външна страна или заден двор - като колонии. А народите, живеещи в тях, са считани за второкачествени ", сподели съветският президент в речта си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР