Нищо подобно не се е случило. Никога не съм достигал

...
Нищо подобно не се е случило. Никога не съм достигал
Коментари Харесай

Джони Деп: Искам истината...Никога през живота си не съм удрял жена

" Нищо сходно не се е случило. Никога не съм достигал до миг, в който да ударя Амбър Хърд. Никога през живота си не съм удрял жена. "

Това разгласи по време на показанията си през вчерашния ден Джони Деп. Изслушването му беше над 4 часа, то продължава и през днешния ден.

Поредното дело, в което основни настоящи лица са двамата някогашни съпрузи, беше заведено от Деп за клюка поради публикация на Хърд във " Вашингтон пост " от 2018 година Макар и той да не е непосредствено назван там, в обявата се приказва за случки на домакински тормоз и принуждение през времето, когато двамата са женени. Джони Ден упреква някогашната си брачна половинка, че с подправените си изказвания е увредила кариерата му и името му.

Пред съда Джони Деп изясни, че е завел делото, с цел да почисти името си от обвиняванията, че е насилвал Амбър Хърд през трите години на техния брак, както и тъй като го било грижа за децата му и за хората, които го харесвали и му вярвали, написа " Гардиън ".

" Обсебен съм от истината ", сподели още звездата. " Днес е в действителност първата ми опция да приказвам по този случай ", добави той.

Деп описа, че обвиняванията пристигнали като потрес за него.

Свидетелите до момента потвърдиха изказванията на артиста, че неговата тогавашна жена, а не той, е била в основата на брачните кавги и конфликти.

Актьорът означи, че кариерата му тежко е потърпевша.
" Много е необичайно. Един ден си Пепеляшка, нагледно казано. И след 0,6 секунди към този момент си Квазимодо ", сподели той.

" Целта ми е истината. Убива ме, че хора, с които съм приказвал, с които съм се срещал през годинита - ще мислят, че съм лъжец, че съм ги лъгал ", продължи артистът.

Джони Деп отхвърли обрисуването му като привързан към алкохол и опиати, това било прекомерно пресилено. Но призна, че е бил подвластен от Роксикодон, обезболяващо, което му било предписано поради травма по време на фотосите на " Карибски пирати " - 4. Това било преди да срещне Хърд.

Деп акцентира, че е имал интервали, в които е бил изцяло чист и изтрезнял:

" Не е имало моменти, в които е можело да се твърди, че не мога да се управлявам. Не съм фанатик, който би трябвало непрестанно да е надрусан. "

Той свидетелства и по какъв начин е почнала връзката му с Хърд, която по думите му изглеждала като " съвършения сътрудник ".

" Беше образована, сладка, занимателна, блага, всички тези неща. Но по-късно нещата започнаха да се трансформират... или по-точно да се разкриват. "

В понеделник доктор и здравна сестра си припомниха търсенето на изгубено парче от междинния пръст на Деп през март 2015 година, до момента в който той е в Австралия на фотосите на петия филм " Карибски пирати ". Актьорът упрекна Хърд, че е хвърлила стъклена бутилка по него и парче от нея е отрязало пръста му. Според предходни думи на Амбър обаче Деп евентуално е наранил пръста си, когато разрушил телефон в стената. По време на битката сред двамата той се опитал да я души и полово я насилил, твърдеше още тя.

Според Дейвид Кипър, който лекувал Деп от зависимостите му, изчезналата част от пръста била открита в кухнята в кръв и измежду стъкла.

Съдът чу и описа на Кийнън Уаит, който свидетелства, че неведнъж е бил в къщата на Бахамите на Джони Деп и Ванеса Паради, до момента в който двамата бяха женени, дружно с децата им. Според него Деп бил любящ татко, който в никакъв случай не приказвал на всеослушание на децата си и чиято персона не се променяла, когато бил пийнал - просто ставал приспивен.

" Никога не съм го виждал да демонстрира принуждение ", сподели още очевидецът, експерт по звука на кино продукции.

Неговите думи съответстват със декларираното по време на процеса против " Сън " от Ванеса Паради, както и с тогавашната другарка на Деп Уинона Райдър, че артистът в никакъв случай не се е държал нападателно или обидно в тяхно наличие.

Искът на Деп е на стойност 50 млн. $. По-късно Хърд заведе контраиск за 100 млн.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР