Нищо не може да бъде по-разочароващо от това да еякулирате

...
Нищо не може да бъде по-разочароващо от това да еякулирате
Коментари Харесай

6 начина да издържите по-дълго по време на секс

Нищо не може да бъде по-разочароващо от това да еякулирате по време на секс, преди сътрудникът ви да е подготвен. Това може да бъде разстройващо, разочароващо и спорно – изключително в случай че към момента се оказвате неспособни да контролирате желанието след няколко опита. Този акт би трябвало да бъде занимателен мотив, а не объркващ, който приключва със „ Съжалявам “.

Макар че в действителност е разочароващо, може да ви е утешително да знаете, че това също е много постоянно срещано събитие. Много хора с пениси са имали преждевременна еякулация (ПЕ) и преди, като изследвания сочат, че един на всеки трима мъже към този момент е имал това в даден миг от живота си. Средното време за сексуален акт за продължителността на секса изненадва множеството мъже и дами.Независимо от това, да кажете на колегата си, че други мъже споделят същия проблем, не взема решение безусловно корена на казуса – изключително в разгара на момента.

Въпреки че не е нужно да спирате да стимулирате колегата си, откакто изпитате преждевременна еякулация, има техники, които да ви оказват помощ да издържите по-дълго в леглото и да забавите какъв брой бързо ще постигнете оргазъм.Числата в никакъв случай не лъжат! На множеството двойки им лишава от 5 до 10 минути, с цел да доближат оргазъм. Как да удължиш удоволствието в леглото за него и за теб?

 infomax-logo-50-15-HW

6 метода да издържите по-дълго по време на секс

1.Научете метода пауза-стискане

 секс 6 метода да издържите по-дълго по време на секс

Методът на пауза-стискане може да се направи, до момента в който вършиме секс или мастурбирате и включва:

Правете секс, до момента в който не почувствате, че сте на път да еякулирате.
След това издърпайте и стиснете върха на пениса си за няколко секунди или до момента в който нуждата от еякулация премине.
И най-после, продължение на секса и повторение на техниката, в случай че е належащо.
Теорията е, че спирате потока, оставяте пениса да си почине и по-късно се връщате към него, с цел да увеличите времето си.

2.Забави

 секс 6 метода да издържите по-дълго по време на секс

Натискането бързо основава интензивна стимулация и може да ви направи по-вероятно да постигнете оргазъм след малко време. Бързото напрягане също може да затрудни разпознаването на по-фините чувства в тялото ви и може да не осъзнаете, че се доближавате до оргазъм.

Опитайте се да се движите с по-бавно движение и постоянно правете дребни почивки, с цел да се движите извънредно постепенно.Може да се изненадате, че някои сътрудници биха желали по-бавни придвижвания, изключително при започване на секс.

Позиции, които лимитират придвижването ви, като сътрудникът ви да е от горната страна, също могат да бъдат потребни, тъй като не можете да загубите надзор и да започнете да се натискате прекомерно бързо.

3.Променете позициите

 секс 6 метода да издържите по-дълго по време на секс

Когато сменяте позициите, това изисква от вас да си вземете малко отмора и да забавите придвижванията си.

Не получавате толкоз доста стимулация по време на прехода, тъй че това разрешава на тялото ви да се охлади и да се отдалечите от оргазма.

Позиции, в които не можете да проникнете толкоз надълбоко, също могат да оказват помощ, като да вземем за пример позиция на лъжица, където вие сте „ огромната лъжица “. Вашия секс с тази поза ще бъде запаметяващ се.

4.Използвай езика си

Един остроумен трик за удължение на половия акт е потреблението на езика. Не, не става въпрос за орален секс или празни приказки. Чувстваш ли се подготвена да завършиш половите си удоволствия? Прокарай езика си през горното небце зад зъбите. „ Гъделичкането “ съвсем несъмнено ще забави за известно време приятната развръзка, а ти можеш да се наслаждаваш на процеса още по-дълго.

5.Отделяйте повече време на любовната игра

 секс 6 метода да издържите по-дълго по време на секс

Отделянето на повече време за любовна игра може да ви помогне да издържите по-дълго по време на секс. В поверително изследване, извършено в Съединени американски щати по отношение на опита на хората с оргазъм, полово наслаждение и допиране на гениталиите, повече от една трета дават отговор, че стимулацията е нужна за оргазъм.

6.Правете извършения за тазовото дъно

Мускулите на тазовото дъно се намират тъкмо под простатата и ректума и, както другите мускули, те могат да бъдат укрепени посредством извършения. Експертите считат, че в случай че мускулите на тазовото дъно са прекомерно слаби, може да ви е по-трудно да забавите еякулацията. Тези извършения ще ви създадат по-издръжлив по време на секс.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР