Нищо не мога да изключа. Ние сме със заболеваемост от

...
Нищо не мога да изключа. Ние сме със заболеваемост от
Коментари Харесай

Д-р Ангел Кунчев: 50 000 с коронавирус заразяват в България в момента

Нищо не мога да изключа. Ние сме със заболеваемост от 33 души на 100 000, в Израел е над 800. В Черна гора е 567 души на 100 000, а те бяха оповестили, че са чисти от вируса. Никой не знае какво ще се случи – по тази причина не се наемам да предвиждам. Това съобщи националният здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.
По думите му, в случай че се стигне до такова нещо в България, ще се наложат по-строги ограничения, само че не затваряне като напролет. Вероятно инфектираните са малко повече от 70 000, изясни Кунчев, откакто призна, че формалната статистика улавя 2 от всеки 7 случая. 50 000 заразяват сега, сподели още той и посочи – отсам не следва, че ще създадем групов имунитет, това няма да стане идната година при 5% заразяемост. Може да стане през идващите 2-3 години – дай Боже да пристигна имунизацията, дай Боже да е ефикасна, с цел да решим казусът, добави националният здравен контрольор.
 Заразени с ковид в БНР. Не се знае какъв брой са Заразени с ковид в БНР. Не се знае какъв брой са
Заради случаи на COVID-19, от през днешния ден (2 октомври) Българско национално радио (БНР) ще приказва със събеседниците си единствено по телефона, съобщ...
В момента 10 инфектирани заразяват 11, удостовери Кунчев. Той напомни, че при имунизиране на 80% от хората, епидемията си отива.
Има предпочитание да не пречим на стопанската система, тъй като всички го усещаме по джоба си, само че границата е доста тънка, акцентира Кунчев, визирайки заповедта за спортни събития на закрито да има аудитория. Искаме да накараме хората да се пазят сами, добави той.
На въпрос за какво персоналните лекари още нямат опция да дават направление за PCR тест, Кунчев отговори, че лекарят би трябвало да може да го прави. И в този момент може, само че би трябвало РЗИ да валидира. Кунчев разясни, че следва може би да има някакви предели, само че следва да могат да дават посоки без РЗИ.
Личните лекари са независими юридически лица – с това пояснение Кунчев сподели за какво те нямат консумативи. Държавата обаче била подготвена да оказва помощ.
 Близък помощник на Тръмп е с ковид, има фотоси, че не носи маска - какво е ситуацията с президента на Съединени американски щати? Близък помощник на Тръмп е с ковид, има фотоси, че не носи маска - какво е ситуацията с президента на Съединени американски щати?
Бившият шеф на връзките в Белия дом и сегашен консултант на Доналд Тръмп най-вече по външните въпроси Хоуп Хикс е инфектирана с ко...
По отношение на ограниченията в учебни заведения – по-точно изискванията за карантина, обяснението е, че на учебно заведение вървиш наложително, по тази причина страната била длъжна да обезпечи безвредна среда.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР