Нищо не е чуждо на холивудските величия, дори един на

...
Нищо не е чуждо на холивудските величия, дори един на
Коментари Харесай

Как Луси Хейл пребори хормоналното акне?

Нищо не е непознато на холивудските величия, даже един на пръв взор несъответстващ с блестящия им имидж проблем като хормоналното акне.

Всички сме се сблъсквали с акнето. Всички сме търсили метод да го преборим и постоянно сме губили борбата с него. На никой не е прелестно да вижда кожата си по този метод, само че в случай че специалността и упованията на публиката към теб са високи, акнето може да бъде същински призрачен сън. Актрисата Луси Хейл знае добре това.

Въпреки че тя не е от младежите, които имат тежка форма на акне, навършвайки 21, Хейл за първи път схваща какви могат да бъдат следствията, когато го предизвикват хормоните. (Проучване в Съединени американски щати твърди, че 54% от дамите зад океана над 25 години имат хормонално акне!) И стартира да търси способи за оправянето с него.

 Как Луси Хейл пребори хормоналното акне?

Събрахме няколко стъпки, с които Луси съумява да пребори акнето с триумф и ви съветваме да пробвате:

  1. Двуфазно разчистване на лицето – с почистващо олио и измиващ артикул. Експертите настояват, че почистващото олио доста по-добре отстранява причинители на замърсявания по кожата, даже да имате мазна такава.
  2. При поява на пъпка, не докосвайте с ръце зоната и почистете с артикул богат на салицилова киселина.
  3. Проследете диетата си! Много е допустимо пъпките в региона на брадичката и гърдите да са в резултат на честата приложимост на богати на мазнини и рафинирана захар храни. Малко хранителен детокс ще сътвори чудеса, ще се убедите!
  4. Редуцирайте напрежението! Притеснението е главен фактор, благоприятстващ акнето.
  5. Намерете метод да упражнявате – това ще подейства добре освен на тялото, само че също на духа, а оттова и на равнищата на напрежението. Луси Хейл от дълго време е разкрила заниманието, което й подарява тези неща. Актрисата е почитател на тренировките на закрито в платформата SoulCycle.

 Как Луси Хейл пребори хормоналното акне?

Фотография: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР