Нинова сигнализира европейските посланици за полицейщина и авторитаризъм“Днес изпращам писмо

...
Нинова сигнализира европейските посланици за полицейщина и авторитаризъм“Днес изпращам писмо
Коментари Харесай

Нинова сигнализира европейските посланици за „полицейщина и авторитаризъм“

Нинова алармира европейските посланици за „ полицейщина и авторитаризъм “
Днес адресирам писмо до всички европейски посланици за полицейщина, за авторитаризъм, за ограничение на права на друго мислещи, съпротива и жители. Това разгласи в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Причина за писмото на Нинова стана огласена от нея информация, че на среща с жители в разнообразни обитаеми места от страната тя е била следена от полицейски чиновници, без никой да е желал тяхното наличие.

„ Никой не е желал по закон полицейска защита. Чух, че това било наложено поради сигурността ми, тъй като ме пазят. Просто е неуместно, тъй като няма потребност да ме пазят “, акцентира Нинова.

Лидерът на левицата разяснява и инспекцията на прокуратурата, която започва срещи финансовият министър Владислав Горанов поради сигнал, съгласно който той живее в първокласен апартамент, възложен му от предприемач. „ Крайно време е и него някой да го ревизира за нещо. Приветстваме сходни дейности “, съобщи Нинова.

Тя изрази позитивна оценка и на инспекцията за градежа на оградата по границата и изрази вяра, в случай че се установи нарушаване, тя да завърши с обвинителен акт и понасяне на отговорност. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР