Нинова доведе партията до това да загубим идентичност. БСП да

...
Нинова доведе партията до това да загубим идентичност. БСП да
Коментари Харесай

Жаблянов обвини Нинова, че БСП е без идентичност

Нинова докара партията до това да загубим еднаквост. Българска социалистическа партия да наподобява на партия, която се влачи след събитията. Нинова подмени социалистическата същина на партията, съобщи в изявление за предаването " Беновска пита " по Канал 3 депутатът от на социалистите Валери Жаблянов.

Българска социалистическа партия трябваше да има ясна позиция по отношение на политическата обстановка в Българя, а такава не беше призната от Националния съвет на партията. Това беше груба неточност на Корнелия Нинова, безапелационен бе депутатът.

Според него сигурно Нинова употребява всички вероятни политически събития, с цел да развива своята акция за ръководител на партията.

Отбелязването на годишнината на Бузлуджа беше сменено от митинг. Цялото това деяние е продължение на едноличните дейности на госпожа Нинова, уточни Жаблянов.

" Определението на Нинова за събирането на 76 членове на Националния съвет като колекция по ползи беше обидно, цинично, опит да се дискредитират всички, които имат друго мнение ", сподели Валери Жаблянов.

Той изрази вяра, че членовете на партията ще създадат трезва преценка до каква степен ги е довела Нинова, когато отидат да гласоподават за ръководител на Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР