Нина Добрев и Шон Уайт обявиха връзката си публично през

...
Нина Добрев и Шон Уайт обявиха връзката си публично през
Коментари Харесай

Предстои ли следващата голяма крачка за Нина Добрев и Шон Уайт

Нина Добрев и Шон Уайт оповестиха връзката си обществено през април 2020 година и от този момент постоянно споделят моменти от вълнуващите си пътувания в обществените мрежи. Освен това връзките им очевидно вървят в действителност добре, щом даже събират фамилиите си и всички дружно честват разнообразни празници.
 Нина Добрев, Шон Мендес и следващата почивка на актрисата в Индонезия
Когато Нина Добрев разпуска в същински разкош

Актрисата на поредна почивка

През декември двойката показа пост в Instagram от екскурзия в Мексико, на която са били родителите на Нина, Михаела и Камен Добреви, родителите на Шон Уайт, Роджър и Кати Уайт, както и неговите братя и сестри Кари Уайт Бодман и Джеси Уайт със съпрузите и децата си. За фотоси огромната компания театралничи пред тъмносиньото море и ясно небе.

Още един взор към връзката на Нина Добрев и Шон Уайт получихме, когато сноубордистът показа сладостен пост за рождения ден на актрисата през януари. Тогава той качи нейна фотография, на която я виждаме с къса розова перука и котешки уши, и написа: " От коя планета си и ще ме вземеш ли със себе си?! Благодаря, че правиш живота ми необикновен! Честит рожден ден, обич моя ".

Предвид цялата тази романтика, която струи и от двамата към този момент цели три години, е напълно обикновено почитателите им (а най-вероятно и фамилиите им) да се запитат дали пък скоро не им следва идната огромна стъпка. Всъщност самият Шон Уайт май не е доста надалеч от концепцията за женитба.

Пред People той споделя, че с Нина се любуват на времето си дружно. След Олимпиадата сноубордистът най-сетне е свободен да прави каквото си изиска, като желанието му е да се забавлява дружно с половинката си и да се поддържат.
 Нина Добрев, Шон Уайт и подготвени ли са за семейство
Готови ли са Нина Добрев и Шон Уайт за семейство

Време ли е за идната огромна стъпка

" Но в никакъв случай не се знае. Ще забележим какво ще стане ", прибавя загадъчно Шон Уайт, евентуално намеквайки, че обмисля да предложи брак на Нина Добрев. Дали на двойката ѝ следва да си каже заветното " да " под звуците на сватбения марш, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР