Нина Димитрова, която стана известна с мъжа си Борислав като

...
Нина Димитрова, която стана известна с мъжа си Борислав като
Коментари Харесай

ЛУКСЪТ ВЕЧЕ НЕ ГИ ГАЛИ: Пиленцето от Монако се качи на рейса

Нина Димитрова, която стана известна с мъжа си Борислав като Пиленцата от Монако, се качи на автобус у нас. Брюнетката, която непрестанно тръби из обществените медии, че обича лукса и петзвездните преживявания, очевидно е преосмислила целите в живота си и като естествен жител употребява услугите на междуградския превоз.

За действителния живот на Нина, която другояче се показва като ВИП персона, стана ясно от една фотография, която нейна съседка по седалка я щракнала, а по-късно популяризира в нета. Нина се качила на рейса в 8 сутринта от Хисаря към Пловдив. Проверка на „ Телеграф “ откри, че в Хисаря Нина е била на посетители на учителка по британски език. Не е ясно за какво Пиленцето е сама и къде е брачният партньор й Борислав.

След като фрагментът бе стремително публикуван из нета, мненията безусловно заваляха. Интерес провокира и фактът, че багажът й е в найлонови торбички, а дамската чанта „ Луи Вюитон “, която в случай че не е менте, както допускат множеството хора в нета, е на стойност към 4000 лева "Сега към този момент и ние сме ВИП, тъй като също се возим в рейс ", "Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на автобуса ", "Африканците продават такива чанти на кг във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама ", са единствено дребна част от занимателните мнения.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР