Никой от нас не гледа на себе ки като на

...
Никой от нас не гледа на себе ки като на
Коментари Харесай

Ако тези неща са налице, напускайте работа

Никой от нас не гледа на себе ки като на човек, който се отказва лесно. Горди сме. Държим на постиженията си. Държим на заслугитеси. Но... има моменти, когато макар относителния комфорт, който усещаме, е време да създадем крачка напред и да рискуваме да сменим работата, написа " Мениджър Нюз ".

Това разяснява в LinkedIn Сали Кроучек. Тя написа материал, отдаден на знаците, които съгласно нея показват, че е време да напуснем работа. Макар че по тематиката е писано многократно, посоченото от Кроучек се радва на внимание и утвърждение в мрежата. Може би тъй като тя изброява напълно простички и малко разнообразни от тези на нормалните HR текстове признаци.
1. Получавате безусловно разнопосочни кариерни препоръки от по-старши чиновници. Едни ви споделят, да вземем за пример, „ стани водач на екип, не просто управител (или служител) “. Други показват: „ остани в безвредната сфера на мениджмънта, не се нагърбвай с водачество “. Освен това няма ясно схващане какво е триумфът във вашата компания, на вашия пост. Или пък няма ясни насоки по какъв начин се стига до него. Ако се чувствате, като човек, който не може да победи, вие ще бъдете човек, който не може да победи.
2. Гледате от ден на ден филми с дълги полети до безусловно разнообразни страни и това ви харесва. Умът ви се отвлича от заобикалящата реалност при всеки вероятен мотив. Всеки има потребност от време на време от отмора и рестартиране. Редовните бягства от действителността обаче може да са знак за по-дълбок проблем.
3. Мислите и премисляте всяка дума, изречена от вас в офиса. Питате се по какъв начин би прозвучало нещо, по какъв начин би било интерпретирано, не сте ли отишли прекомерно надалеч. Знайте, че има и фирмени култури, в които „ никоя концепция не е неприятна концепция “ и никой не е толераран да си мълчи. Ако не се чувствате себе си на тази работа, е време да се пренасочите на друга.
4. Става ви неприятно в неделя вечер. Не можете да спите умерено в деня против началото на новата седмица. Когато терзанието ви завладее трайно, спомнете си, че то вреди на здравето, а е най-важно човек да успее да запази това, което е кадърен да реализира с ръцете и мозъка си, тъй като е най-ценното. Останалото е преходно.
5. Не се смеете по време на работния ден . Работата е нещо съществено, несъмнено, само че е неприятен сигнал когато в нея изчезнат мотивите човек да се засмее и даже да се просълзява от смях всеки ден. Както и да заплаче. Щом изгубим страсти в работата и спрем да се вълнуваме, работейки безстрестно и безразлично, е време да създадем крачка напред.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР