Никой не печели от заплашителния език на САЩ. Това предупреди

...
Никой не печели от заплашителния език на САЩ. Това предупреди
Коментари Харесай

Ердоган заклейми евангелисткия и ционистки манталитет на САЩ

Никой не печели от заплашителния език на Съединени американски щати . Това предизвести президентът на Турция Реджеп Ердоган пред публицисти в Анкара, осведоми " Ройтерс ".

Осведомителната организация напомня, че натовските съдружници обтегнаха връзките си във връзка със арестувания в Турция американски свещеник, който е упрекнат в тероризъм.

 Ердоган заплаши Съединени американски щати, в случай че не им доставят изтребители Ф-35
Ердоган заплаши Съединени американски щати, в случай че не им доставят изтребители Ф-35

Турция щяла да прибегне до интернационален арбитраж

Турският водач съобщи, че Анкара няма да направи компромис по отношение на независимостта на съда и акцентира, че " евангелисткият, ционисткият нрав " на Съединени американски щати е недопустим.

Той добави, че външният министър Мевлют Чавушоглу ще организира диалози с държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео в коридорите на срещата на АСЕАН в Сингапур.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши Турция със наказания, в случай че не освободи свещеник Андрю Брънсън.

Вчера стана ясно, че турски съд отхвърли желае на юристите на американския свещеник Андрю Брънсън да го освободи от домакински арест, до момента в който трае процесът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР