Никой не обича лошото време, дори и хората, населяващи Обединеното

...
Никой не обича лошото време, дори и хората, населяващи Обединеното
Коментари Харесай

Вижте горещи СНИМКИ на бившата на Григор Димитров

Никой не обича неприятното време, даже и хората, населяващи Обединеното кралство, на които просто им се постанова да го търпят през по-голямата част от годината. И защото в последно време у нас климатът от ден на ден се приближава до този в Британската монархия, доста от жителите на страната ни напълно предстоящо започнаха да кроят проекти по какъв начин с цел да избягат от мрачната действителност, царяща навсякъде, отправяйки се въпреки и за малко към някое слънчево място, съобщи Life.dir.bg.

Само че по необятния свят съществуват редица дестинации, коя от коя по-примамлива и пленителна, което значи, че изборът за отмора не е по никакъв начин елементарен. Всички, чудещи се накъде да поемат обаче, могат умерено да си резервират билет за първия полет до Карибите, където освен ще имат опцията освен да се насладят на високите тамошни температури, само че също по този начин с повечко шанс ще могат да видят онлайн прелестната Никол Шерцингер.

От няколко дни насам някогашната половинка на най-хубавия български тенисист Григор Димитров, си отдъхва на остров Канкуан дружно с сегашния си сътрудник Том Евънс. Двамата взеха решение да удължат лятото си, отдавайки се на горещи прекарвания, отвели ги в райското кътче под небето, славещо се с приказните си гледки и лазурните си плажни линии, на които сега се любуват певицата и тогавашният ръгбист. На фотосите, оповестени в персоналните им профили в Инстаграм, се вижда, че те се радват на мира, каквото не могат да открият в динамичното всекидневие на космополитните градове, сред които по принцип разпределят дните си, а точно Лос Анджелис и Лондон. От фрагментите излиза наяве, че влюбените са измежду дребното туристи, избрали да релаксират там, защото на сниманите от тях изображения крайбрежните линии пустеят. По всичко обаче проличава, че те нямат нищо срещу да бъдат изцяло сами, даже в противен случай.

Радвайки феновете си, двойката не стопира да споделя фотоси от своята почивка. Естествено, тези, показващи вокалистката на група " Pussycat Dolls ", вършат по-голямо усещане на потребителите на обществените мрежи, тъй като на тях брюнетката театралничи по бански костюми, разкриващи съблазнителното ѝ тяло, способно да изкуши и най-хладнокръвните представители на мощния пол. Пред фотографския обектив тя театралничи до един от откритите басейни, с които разполага комплекса, издигащ се високо над Карибско море и предоставящ възхитителна гледка към безкрайния му небосвод.

Преди часове изпълнителката на " Baby Love " сподели на почитателите си, че все пак дъждът е стигнал и до тях. Малко обаче бяха тези, които въобще обърнаха внимание на тъмните облаци на фотосите ѝ, загледани в изваяната фигура на Шерцингер. " Можем да издържим на всичко, в случай че останем спокойни в окото на бурята ", гласи посланието ѝ към поста, събрал съвсем 70 хиляди лайкове и стотици мнения, множеството от които изпълнени с похвали за визията ѝ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР