Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ,

...
Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ,
Коментари Харесай

Рашков щеше да бъде бухалката на КПКОНПИ, както беше такава на изборите

Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ, аз имам информация, че това е по този начин. Той претърпя най-големия си позор с ареста на Борисов, а даже не се извини. Рашков щеше да бъде бухалката на КПКОНПИ, както беше такава на изборите. Това разяснява за " Офанзива " по Нова Нюз ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Според нея препоръчаното за антикорупционен закон е машинален общ брой от правни правила, водещи до безпорядък. " Властта демонсттира липса на опит и надменност. Това беше първият български парламент с сполучлив избор на съмнение. Те бяха прегледен образец за това по какъв начин не се ръководи страна. Да кажат, че опозицията се бои от битката с корупцията, е юридически нонсенс. Ако имаха доказателства за корупция, щяха да ги извадят. Петков обогати занимателните предавния с неналичието си на езикова просвета ", съобщи тя. И добави, че е станало ясно, че тълпата, ръководена с СМС-и, не може да ръководи.

" Надяваме се, че Радев прави оценка грешката си и надълбоко съжалява за нея ", означи тя във връзка поддръжката на президента за Политическа партия и Петков.

По думите ѝ танковете с полутечен газ са " митични " и тя не има вяра в съществуването им. " Не виждаме по-ниска цена на газа и обезпечени доставки, а това ще изправи служебното държавно управление пред огромен проблем. Вероятно ще има стопански колапс. Има голяма опасност София да остане без парно ", безапелационна е Атанасова. И изрази убеденост, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ на идните избори и ще ръководи.

Тя заяви, че договарянията за азерски газ стартират с самодейност на президента Първанов и продължени от Борисов. " Петков няма за какво да си приписва заслуги. България към момента заплаща потенциал на " Газпром ", а ние отново получаваме съветски газ. само че на по-висока цена и посредством медиатори. Ако бяхме на власт, нямаше да забавим гръцката връзка. Щяхме да имаме по-сериозен ангажимент към количествата ресурс в Чирен ", акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР