Никой не може да ви накара да направите нещо, което

...
Никой не може да ви накара да направите нещо, което
Коментари Харесай

Клетка за пениса - когато жената държи ключа към всичко мъжко

Никой не може да ви накара да извършите нещо, което не желаете. Точно това прави пенис клетките, или мъжките "девически " колани, толкоз своеволен аксесоар, написа sexwell.bg. Мъжът самичък си щраква катинара, дава ключа на своята стопанка (или стопанин!) и дружно с това оставя контрола над мъжеството си в непознати ръце - тези на колегата. Твоят комфорт. Твоето наслаждение. Твоята ерекция. Всичко това зависи от различен.

Можете да заключите покорното си геройство рано сутринта и да отидете на работа, а партньорката ви ще знае, че когато видите сексапилната си колежка, ще страдате, тъй като въпреки и тялото ви да желае да получи ерекция, студеният метал ще го държи чинно извито надолу. Никакви ерекции. Никакви докосвания. Просто нямате достъп до там, този член не е ваш, той е нейна благосъстоятелност и тя ще го освободи единствено, когато реши или й потрябва.

А може би ще извършите и най-големият героизъм - ще заминете командировка. Заключен. Никой няма да знае какъв брой сте обуздан, с изключение на вие и вашата стопанка. Може би даже ще седнете в някой бар късно вечерта, в друга страна, някоя красива жена ще ви се усмихне и ще пожелае да я отведете в хотелската си стая, само че вие няма да можете да извършите нищо, тъй като ключът е някъде другаде.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР