Никой не е разговарял с мен за министерства при преговорите

...
Никой не е разговарял с мен за министерства при преговорите
Коментари Харесай

Гроздан Караджов разкри дали му е предлагано да бъде министър в кабинет на ГЕРБ

Никой не е разговарял с мен за министерства при договарянията за кабинет с първия мандат (на ГЕРБ-СДС), съобщи депутатът от „ ИТН “ Гроздан Караджов.

" Никой не е разговарял с мен на тази тематика - нито Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов ", акцентира той.

Междувременно и Георги Свиленски от „ Българска социалистическа партия за България “ отхвърли при договарянията с ГЕРБ-СДС социалистите да са предложили имена за министри.

Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната естрада, а през днешния ден и депутатът от партията Деница Сачева обявиха, че е имало такива диалози. „ Ако госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат . Примерно, Гроздан Караджов щеше да е министър на превоза . Бяха контрактувани даже министрите, да не си разтварям повече устата “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Пред медиите в Народно събрание Сачева посочи, че при договарянията за първия мандат са били обсъждани разнообразни имена за министри, само че нещата не са били дефинитивно решени, като на разнообразни стадии е имало разнообразни имена, подавани от преговорните екипи и обсъждани за разнообразни ведомства и министерства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР