Никой друг флагман няма подобна камера. В уеб пространството се

...
Никой друг флагман няма подобна камера. В уеб пространството се
Коментари Харесай

Реални снимки на прототип на Oppo Find X7 Pro с уникална осмоъгълна камера Hasselblad

Никой различен флагман няма сходна камера.

В уеб пространството се появиха действителни фотоси, а не компютърни рендери на първообраз на флагманския смарт телефон Oppo Find X7 Pro. На тези фотографии най-голямо внимание притегля дизайнът на главната камера с голям издаден осмоъгълен детайл.

Oppo към този момент резервира безмълвие по отношение на спецификациите на камерата, само че главната специфичност е забележима с просто око – има два перископни модула с оптично нарастване без загуби. Именно във връзка с оптичното нарастване този модел може да победи всички останали на пазара. Но има и още нещо значимо за камерата на този модел: съгласно известния блогър Digital Chat Station, който постоянно разполага с настояща вътрешна информация, главният оптичен датчик е най-новият Sony LYT-900 с 1 инчов оптичен формат. Това е най-прогресивният фотосензор на Sony към днешна дата.

Именно потреблението на толкоз висококачествени (и големи) съставни елементи е довело до това, че блокът на камерата е станал толкоз огромен. Между другото, съгласно същия Digital Chat Station и четирите датчика в този смарт телефон са 50-мегапикселови.

Все още няма точни данни за датата на формалната презентация на Oppo Find X7 Pro, само че тя се чака напълно скоро. Съдейки по набора от датчици и лещи, Oppo Find X7 Pro доста сполучливо ще се конкурира с Xiaomi 14 Ultra.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР