Николина Ангелкова отпразнува рождения си ден с шумен купон в

...
Николина Ангелкова отпразнува рождения си ден с шумен купон в
Коментари Харесай

Николина Ангелкова отпразнува 39 години с детска торта


Николина Ангелкова отпразнува рождения си ден с гръмък ваучър в прочут столичен ресторант. Министърът на туризма означи своята 39-а годишнина в стеснен фамилен кръг – със брачна половинка си Христо, щерка си Далия, родителите и фамилиите на нейните две сестри, за които твърди, че са най-хубавите ѝ приятелки.

По традиция рожденичката имала и торта, само че с лика на известната измежду децата кино героиня Дора изследователката. Ангелкова неслучайно си поръчала сладкиш с дизайн за малчугани, тъй като 5-годишната ѝ щерка приемала нейния персонален празник като собствен и всяка година духала свещичките вместо нея.



От околните си шефката на Министерството на туризма получила алегорични дарове, а през целия ден в кабинета ѝ дошли куриери с цветя. В края на деня се оказало, че в цялата постройка няма нито една свободна ваза, тъй като букетите наброявали повече от 50.



„ Благодаря на всички сътрудници и другари за поздравите и пожеланията за рождения ми ден – направихте празника ми паметен! “, написа Ангелкова в символ на благодарност към всички, почели празника ѝ. Догодина обаче тя щяла да остане без ваучър, тъй като вярвала в суеверията, че 40-ият рожден ден не трябва да се чества.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР