Николина Ангелкова е луднала по т.нар. солна стая за пречистване,

...
Николина Ангелкова е луднала по т.нар. солна стая за пречистване,
Коментари Харесай

Министърката на туризма лудна по терапията на Холивуд: Ангелкова се пречиства в солна стая

Николина Ангелкова е луднала по така наречен солна стая за филтриране, която е изключително известна и измежду обичаните й холивудски звезди, настояват познати на министъра на туризма, научи HotArena.

38-годишната русокоска към този момент направила няколко процедури, които се отразили удобно на организма й, на тялото й и на имунитета и тя била доста удовлетворена, писа „ Таблоид “.

Амбициозната крумовградчанка била уверена, че солната терапия е най-хубавият метод да възвърне силите й и да я отърси от напрежението. В разгара на летния сезон Ангелкова се оплакала пред свои близки, че е претрупана с работа. Освен това непрестанно й се постанова да отбива офанзивите на вицепремиера Валери Симеонов, който разгласи война на шума в морските курорти и се зае да въдвори ред в туризма. Политическите борби изтощавали до краен лимит нежната Ангелкова и тя търсела най-ефективния метод без медикаменти, а посредством естествени средства да бори напрежението. 

Затова и Николина се доверила на пречистващия резултат на халотерапията. По информация на „ Таблоид ” тя била видяна да влиза в солна къща в столичния квартал „ Манастирски ливади ”. След сеанса министърката на туризма била удовлетворена, че кожата й изглеждала гладка и сияйна. 

Николина Ангелкова била удовлетворена, че можела за малко да се отпусне в комфортно кресло в стая, която наподобява на солна пещера, като чувството било изключително прелестно. Любителката на холивудския искра даже въображаемо се пренасяла на морския бряг и по този начин си почивала най-добре измежду очистителните соли, които влияели благотворно на разнообразни заболявания и алергии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР