Николета Лозанова роди дългоочакваната дъщеричка на Ники Михайлов и веднага

...
Николета Лозанова роди дългоочакваната дъщеричка на Ники Михайлов и веднага
Коментари Харесай

Под щастлива звезда: Астролог избрал кога Ни Ло да даде живот на Борислава

Николета Лозанова роди дълго чаканата дъщеричка на Ники Михайлов и незабавно се заприказва какви заръки е следвала плеймейтката, с цел да даде живот на дребната Борислава на 10 март.

Изкусителната брюнетка е избрала датата благодарение на астролог, който точно пресметнал, че е най-добре момичето да се роди на 10-то число. Така персоналното астрологично число на детето е 4.

" Хората, родени на десето число от месеца, са с авансово предначертана орис с обезпечено състояние, власт и едно в действителност сполучливо бъдеще. Каквото и да създадат в живота, на където и да ги отвее вятърът, постоянно ще съумяват да реализират своите стремежи и да се радват на почитанията и любовта на хората, защото десетките са заредени с безчет позитивни качества, с които елементарно печелят сърцата на другите ", споделят астролозите.

Борислава е кръстена на дядо си Борислав Михайлов. Това е трето внуче за президента на БФС в оставка. Той е дядо на Николай и Мартин, с които го подари щерка му Бисера. Боби най-сетне одобри Ни Ло за снаха, а повода е точно внучето. Още преди година плеймейтката прекрачи прага на дома на някогашния вратар.

Във футболните среди се приказва, че щастливият дядо не е изтрезнявал в продължение на два дни, а купона след раждането на бебето се е състоял в заведението на Ники, което се намира в постройката на БФС в София. На празненството, несъмнено, е имало доста чалга и салфетки, а цяла вечер щастливият дядо Боби е показал уменията си на дансинга.

Малката наследница на фамилия Михайлови тежи 3 кг и е висока 51 см. И тя, и майка ѝ Николета, са в чудесно положение и към този момент са в жилището на Ники Михайлов в столицата, а след няколко месеца звездното семейство ще се реалокира в новата си къща в полите на Витоша, където сега тече обзавеждане.

Борислава е втора щерка за Николета Лозанова, която има момиче - Никол - от брака си с Валери Божинов, която скоро ще навърши 12 години. За Михайлов пък това е първо дете, въпреки той да се грижи за дребната Никол като за свое дете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР