Пролетта е идеалното време да обновите леко обичайната си рутина

...
Пролетта е идеалното време да обновите леко обичайната си рутина
Коментари Харесай

Купувачите наричат ​​парфюма Flora на Gucci „божествен“ и „съвършенство“ – и в момента има 20% отстъпка

Пролетта е идеалното време да обновите леко нормалната си рутина за хубост, до момента в който се сбогуваме със студа, тъмни зимни дни и прегърнете един по-ярък, по-лек и (надяваме се) по-топъл нов сезон. Освен че сменяте някои основни артикули за грижа за кожата, това е и чудесна опция да изпробвате нов мирис.

Може да наподобява като факсимиле, само че цветята са една от най-големите трендове, когато става дума за пролетни парфюми и наподобява, че купувачите са полудели за парфюма Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Освен аромата, който е подготвен за пролетта, в този момент е идеалният миг да се сдобиете с него, защото сега е понижен от £95 на в разпродажбата на The Perfume Shop.

Един от най-продаваните парфюми на Gucci, Gorgeous Gardenia има внимателен сладостен и флорален мирис, с връхни нотки на крушов цвят, сърдечни нотки на бяла гардения и жасмин и базови нотки на кафява захар и пачули. Ароматът е основан, с цел да излъчва позитивна сила и наслада – тъкмо това, от което се нуждаем, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР