Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов са най-новите рекламни

...
Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов са най-новите рекламни
Коментари Харесай

РЕКОРД! Николета и Ники М. лапнаха 1 млн. от Цеките

Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов са най-новите рекламни лица на уебсайт за онлайн спортни залози. Преди ден излезе клипчето, където дебеланкото Ники си демонстрира гигантския стомах, плеймейтката го поставя на диета, с цел да си възвърне кариерата и да успее да не пропусне удара на биещия дузпа Божигол. За 49 секундната реклама Ни Ло и вратарят на Левски а прибрали 1 млн. лв., научи Lupa.bg. Божинов се е облажил с „ едвам “ 300 бона, които обаче са му добре пристигнали, тъй като няма особени доходи в последните години.

Дебеланкото Ники тренира

Ники Михайлов е абониран за рекламно лице на уеб страницата за онлайн залози, който е благосъстоятелност на Цеките. Топлата връзка сред вратаря и хазартните босове Цветомир и Боян Найденови е таткото на Малката Перука – някогашният президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Легендарният ни вратар е кум на един от босовете и притежателите на компанията – Боян Найденов. Изкусителката и обичаният й са прибрали рекордния за родината ни хонорар точно поради роднинската връзка.

Въпреки че в действителни живот Николета провали кариерите на някогашния и сегашния си обичан, в клипчето точно тя е треньор на Михайлов

„ Какво ли не вършат хората за пари “, „ Тези нямат достолепие “,„ Баджанаци в офанзива “, „ Срам и срам за българския футбол “, „ Футболът не им е мощната страна “ – това са единствено част от мненията под паметното видео, където Ники приема без предубеждения ролята на вратар с коремче, който няма воля да отслабне.

Намесва се половинката му Николета, която персонално се заема с ролята на кондиционен треньор. По-строга от старшина в казармата, хубавицата обръща режима, яденето и тренировките на Ники. Въпреки че в действителни живот Николета провали кариерите на някогашния и сегашния си обичан, в клипчето точно тя е треньор на Михайлов.

Баджанаците Ники и Божинката са неразделни

И резултатът е налице! Ники маха огромния стомах, подписва с огромен клуб и играе огромния мач, в който решителна дузпа би трябвало да му бие… Валери Божинов.

Тримата станаха обект на насмешки освен поради статута си на баджанаци по доста линии, само че и поради слабото показване на терена на Божинката и Мамин Ники. Малката Перука и Божигол са известни имена в родния футбол, само че за жалост – не с достиженията си на терена, а с триумфите си по нощните клубове и измежду дамите.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР