Николета Лозанова не се притеснява да джитка из софийските улици

...
Николета Лозанова не се притеснява да джитка из софийските улици
Коментари Харесай

Вижте Николета Лозанова без грим! Папараци щракнаха моделката натюр

Николета Лозанова не се тормози да джитка из софийските улици без капка грим по лицето си. Тя сподели, че въпреки и да няма макиаж, отново наподобява доста добре. Разликата с обработените й фотоси в инстаграм е забележима без грим и въпреки да се виждат бръчици по лицето й, Лозанова се срами oт тях.

Оказва се, че в всекидневието моделът постоянно се движи без грим, като единствената й цел е да щади кожата си. Професионалните й задължения са свързани с извънредно тежки гримове, а това води до проблеми с кожата. Затова в дните, в които е свободна, Николета върви неглиже.

От папарашките фотоси на „ България Днес “ ясно се вижда, че дамата на вратаря на националния тим по футбол Ники Михайлов ловко борави с очите си, когато приказва. Докато почтително чака да стане време за следващата доза грим, Николета бърбори с водача си и употребява всички вероятни мимики и гримаси, с цел да убеди събеседника в мнението си. Младежът, който я вози, в един миг стопира да спори с шефката си и тя ново връща усмивката на лицето си.

Николета има частен ангажимент с гримьор, който се е съгласил да се заеме с грима й в дома си. Той посрещна Лозанова пред входа на жилищна постройка и въпреки на нея да й се наложи да го поизчака, не му направи проблем за закъснението. Около час водачът й я чака пред блока, като през това време оказа помощ на незряща жена да пресече.

Моделката постоянно е набеждавана за разнообразни пластични интервенции по лицето си, само че по думите й единствената промяна е тази на бюста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР