Николай Щерев, който е бивш националпо свободна борба, е в

...
Николай Щерев, който е бивш националпо свободна борба, е в
Коментари Харесай

Николaй Щерев е в критично състояние с COVID-19

Николай Щерев, който е някогашен националпо свободна битка, е в сериозно положение след затруднения от COVID-19. За това заяви по време на конференция министър председателят Бойко Борисов. Той сподели: „ Млади хора, спортисти. Сега тъкмо ми рапортуваха, че синът на Симо Щерев е зле. По няколко седмици със признаци си седят у дома, не се лекуват, не отиват в болница “.

Той е на командно дишане в реанимацията на ВМА. Прелята му е плазма. Състоянието му обаче остава за момента без смяна. Освен синът на именития треньор по битка и жена му Мария също е болна от COVID-19, само че при нея няма такива затруднения, каквито при сина му Николай, осведоми sportal.bg

Припомняме, че Щерев е притежател и на Златния пояс "Дан Колов " през 2011 година, като стана и републикански първенец в категория 125 кг през 2018 година Също по този начин бе хванат и с допинг. Даде позитивна допинг проба за неразрешения препарат кардарин през декември месец предходната година. Получи 4-годишно наказване, което на процедура постави завършек на спортната му кариера.

Николай Щерев е наследник на огромния български треньор Симеон Щерев, който е от именитите имена в битката у нас. Световен първенец, бронзов на Олимпиада. Като треньор открива Станка Златева и я покрива със популярност. Отива да работи за Азербайджан и Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР