Николай Михайлов ще е новият спортен директор на Левски! Такива

...
Николай Михайлов ще е новият спортен директор на Левски! Такива
Коментари Харесай

Левски ще има нов спортен директор от лятото

Николай Михайлов ще е новият състезателен шеф на Левски! Такива са настройките на „ Герена “ към днешна дата, научи „ Мач Телеграф “. Вратарят най-вероятно ще приключи кариерата си в края на сезона, когато договорът му изтича, и ще бъде назначен на шефския пост. Реално смяната за Михайлов няма да е изключително огромна, тъй като и към този миг точно тай е главната връзка сред футболистите и управлението на клуба.

Припомняме, че вратарят на Левски приключи неотдавна сполучливо курса на УЕФА за футболен мениджмънт.

„ След 10 месеца упорита работа приключих програмата на УЕФА „ CFM “. Благодаря на UEFA Academy и особено на Стеф Ехрхарт за помощта, топлото посрещане и знанията. Наистина го правя оценка. Беше ужасно премеждие “, написа Михайлов тогава в едно от обществените мрежи.

Собственикът на Левски Наско Сираков желае да назначи състезателен шеф, който да оказва помощ на треньора Николай Костов по спортно-техническата част в клуба, тъй като към днешна дата тази функционалност се извършва от самия него и Даниел Боримиров, който настрана е и изпълнителен шеф, и ръководител на Управителния съвет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР