Николай Колев-Босия, който гладува вече близо месец, отвърна на обвиненията

...
Николай Колев-Босия, който гладува вече близо месец, отвърна на обвиненията
Коментари Харесай

Босия: Оставка на Московски и парламента! Иначе стигам докрай.

Николай Колев-Босия, който гладува към този момент близо месец, отвърна на обвиняванията на зам.министърът на превоза Ангел Попов, който твърдеше, че общественикът по този начин и не е дал документи за възможни нарушавания по продажби на шофьорски книжки в администрацията на министерството.
Колев се появи в телевизия " Европа " с пет-шест папки с документи за сходни случаи, като акцентира на проблема с Ивайло Манолов, който е възобновен на работа в " Автомобилна администрация ", откакто години по-рано бе уволнен години по-рано поради скица с продажба на шофьорски книжки. " Изумително е, че от министерството желаят от мен тези документи, в случай, че аз съм ги вземал от самото министерство ", съобщи Колев.
Босия още веднъж съобщи, че оставката на Московски и разтурването на Народното събрание, е единственото нещо, което ще го спре да гладува. " Аз ще стигна до края. Аз съм дал обет на децата си. Който разубеди Нютон и го накара да повярва, че законът на гравитацията не важи, да пристигна и тогава да ме разубеди и мен. Кой от тях, хората във властта, коства ей толкоз като морал и като човек, че да ме разубеди. Аз не съм отстъпник, не съм дезертьор, не мога да дам заден ход. Аз желая да се сътвори общество с полезности: те са религия, чест, достолепие, състрадение и взаимност. Това ще отнеме генерации, само че би трябвало да се стартира от някъде ", съобщи Босия.
Той добави, че няколко депутати са му споделили, че ще го поканят да приказва пред парламентарните им групи, само че към момента не са го създали.
" Питах го Геле Линейката (прякора на зам.министъра, бел.ред) - обвиняем ли си? А той мълчи. Пак го запитвам - обвиняем ли си? Мълчи. Този човек е назначен за зам.министър, до момента в който е следствен, за какво? Питам и премиера Борисов - за какво го е назначил? Незабавно при разследване би трябвало да излезе в неплатен отпуск най-малкото ", сподели още Босия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР