Николай Дойчев е баща на на 42 години от Стара

...
Николай Дойчев е баща на на 42 години от Стара
Коментари Харесай

42-годишният баща Николай Дойчев и близките му минават през ада

Николай Дойчев е татко на на 42 години от Стара Загора има потребност от помощ.

42-годишният Николай Дойчев от Стара Загора, който е татко на 6-годишно момиченце, се нуждае незабавно от 19 000 евро, с цел да продължи битката си с тежко онкологично заболязаване.

Съпругата му Венета прикани всички, които имат опция, да оказват помощ на Ники да живее.

Ето и известието на страницата 

СПЕШНО! СПЕШНО! СПЕШНО!

Здравейте, поста ни още веднъж ще е дълъг, само че толкоз неща се случиха за една седмица, че не знам от къде да стартира.

Състоянието на Ники не е положително. Както знаете той, в продължение на 8 месеца се лекуваше в Анадолу Истанбул. Първите 3 месеца лекуването имаше резултат, само че от събитията през последната седмица стана ясно, че последните 5 месеца Ники вместо да се усъвършенства, той се утежнява.



В предният ни пост ви казахме, че планирано ще ни трябват 25000 лева Да но не! В четвъртък вечерта получихме проформа за 41 000 лева Шока беше голям. Чудихме се кой път да хванем и по какъв начин да се оправим. Наложи се Вени, неговата брачна половинка незабавно да се прибере в България, с цел да може да преведе парите от дарителската сметка към Анадолу. Уточнявам, че дарителските сметки не могат да се ръководят от чужбина и за това се постанова това.

Понеже Ники не може да стои самичък, неговият брат Динко смени Вени, за да могат да се случат нещата.

Тези дни бяха пъкъл! Мнението на лекарите от Анадолу се сменяше не всеки ден, а безусловно на 30 минути. Това ни объркваше ужасно доста. Все чакахме нещо и все бяхме изненадвани неприятно. Ники в това време не спираше да повръща, само че неприятното стана когато стартира а повръща и кръв. Това наложи незабавна гастроскопия и това което ни споделяха, че е притеснение на дебелото черво, след това стана притеснение на дванайсетопръстника, най-после се оказа че е ново раково обучение. Поредният потрес! От ПЕТ скенера, който му е изработен се засегнаха бъбреците и започнаха да работят не както би трябвало.

Капакът на всичко беше, когато лекарят извика Динко и му сподели, че положението на Ники изобщо не е добре и че можем да си го прибираме. Плакахме, викахме, не мога да ви опиша това, през което минахме. В името на Николай доста бързо трябваше да се възстановим душевен и да търсим вид. Слава Богу намерихме подобен след десетки звънения и диалози.

В петък започнах да провеждам преместването на Ники в друга болница. Беше направена консултация по документи и по този начин намерихме екип от лекари, които имаха желанието да се борят за живота на Ники. За тях беше удивително по какъв начин до в този момент на Ники не му е включена имунотерапия в поради нападателният рак, с който се борим.

Има още неща, които ни съсипаха, само че не желаеме да пишем всичко, тъй като тогава ще пиша до на следващия ден!



Само ще им кажа едно, тъй като съм уверена че ще го прочетат. Винаги би трябвало да се борим до последно и това което казахте, че надали не би трябвало да си хабим парите, и да си го приберем да си починел в поради положението му! От кое да си почине, като той се храни венозно. Той не може да се прибере у тях в случай, че е непрекъснато на системи. Да,за да се лекува един човек му трябват пари, само че не всичко е пари!

Имаме лъч вяра и ви умоляваме да не ни изоставяте. Борбата е доста сложна. Много!

В събота започнах да провеждам кола за спешна помощ, с която Николай да бъде изместен от Анадолу до Мемориал Шишли Истанбул. Естествено и с това имахме компликации като се има в поради, че са почивни дни, само че значимото е, че успяхме.

В понеделник на обед Ники беше превозен и към този момент е в друга болница, а точно Мемориал Шишли гр. Истанбул.

За да го одобряват по неотложност трябваше в събота да преведем незабавно 5000 евро като задатък. До тук добре само че банката в България не прави интернационалните преводи в събота. Това наложи да намерим инфарктно незабавно, назаем тези пари, с цел да може да се платят в понеделник сутринта. Това наложи Вени още веднъж да тръгне за Турция с цел да направи заплащането.

От понеделник насам целият екип, който ще се занимава със казусът на Ники, ревизира цялата здравна документи и проучвания, с цел да се срещнат какво му е правено и какво не е с цел да знаят какво да подхващат от тук нататък.



Преди 2 часа получихме проформа от Мемориал за идното лекуване на Ники. Тя е на стойност 18920 евро, което се равнява на 37000 лева Очакваме да получим и друга проформа, по този начин, че не би трябвало да се отпускаме по никакъв метод. Ще ни трябват доста пари, само че не знаем какъв брой.

Ники в този момент продължава да се храни венозно. Вливат му и системи с цел да не се губи течността в организма му, с цел да може му работят бъбреците. В поради непрестанното повръщане, през днешния ден под анестезия му беше направена нова гастроскопия, сложиха назогастритна тръбичка през носа, до тънкото черво с цел да да спрат повръщането и червата да стартират да работят по-добре и Ники да може да стартира да се храни. Освен това по време на проучването са се открили разсейки в коремната област. Храна през устата не е приемал повече от 10 дни. Всичко е венозно. Започнаха да го укрепват с лекарства. Утре ще му създадат цветна фотография с цел да се види положението на червата, тъй като от няколко дни Ники не е ходил по огромна потребност, а това е значимо за общото му положение. Утре ще му бъде изработен и ехограф.



Междувременно през днешния ден си взехме парафиновите блокчета от Анадолу от взетата биопсия на Ники и в този момент предстоят нови проучвания, да не би да е пропуснато нещо. На този стадий нямаме информация какъв брой ще ни коства това.

Трябва да се усъвършенства общото му положение с цел да може да се включи имунотерапията и новата химиотерапия, която ще му назначат.

МОЛИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), не ни изоставяйте в този сложен миг.

МОЛИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), ПОМОГНЕТЕ НИ с цел да спасим Ники.

ВЯРВАМЕ че има вяра.

* Ники към този момент има DMS номер

  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР