Николай Бареков отрано се старае синовете му да са на

...
Николай Бареков отрано се старае синовете му да са на
Коментари Харесай

Lupa.bg научи : Бареков въведе час по четене вкъщи

Николай Бареков овреме се старае синовете му да са на „ ти” с книжовността. Негов другар издаде пред Lupa.bg, че евродепутатът е въвел час по четене у дома, с цел да може четиримата му синове да добият навика да поддържат връзка с писаното слово, научи Lupa.bg.



Николай с най-малкия член на семейството - Антони

Журналистът и брачната половинка му Мария Календерска са родители на трима синове – 5-годишният Алекс, 2-годишният Виктор и Антони, който се роди през февруари 2019-а. От някогашната си брачна половинка Евгения евродепутатът се радва на първородния си наследник Николай, който към този момент е на 13.

„ Виктор и Антони още не могат да четат, само че Николай ги залива с книжки за оцветяване, с цел да не скучаят. Алекс и Николай обаче си имат седмична норма за прочетени страници. Журналистът е непоколебим татко – който не извърши задачата с четенето или оцветяването, остава без сладолед”, рапортува приятелят му пред Lupa.bg.

Близкият другар на Бареков издаде още, че Алекс е истински бащичко - чете вестниците рано заран преди баща си. „ Николай е закостенял и постоянно стартира деня с чаша кафе или чай и вестници. Навремето по този начин се научил да чета от своята баба”, изясни информаторът ни.



Семейство Барекови в храма „ Свети Мина “ в Драгалевци

Преди дни пловдивчанинът заведе цялата фамилия в църквата „ Свети Мина” в столичния кв. „ Драгалевци. След разходката пусна фотография във фейсбук със следния текст: „ Когато си почтен и честен и не ставаш за блатото на политиката, получаваш от Бог цялото време за прелестните си четирима сина и фамилията. Дадох на Родината прелестни българи. Не станах изменник и подлога и по тази причина си потеглям с гордо вдигната глава. Като татко на четирима синове имам вяра, че Силата на Вярата в Бог, Доброто и Истината постоянно побеждава! Благодаря и на моята Мария”, приключи поста си журналистът-евродепутат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР