Никола Минчев ще си подаде ли оставката след одобрителния смях

...
Никола Минчев ще си подаде ли оставката след одобрителния смях
Коментари Харесай

„Възраждане“: Никола Минчев ще подаде ли оставка, защото се смя на думите на Рашидов

Никола Минчев ще си подаде ли оставката след одобрителния смях и приятелското потупване по рамото на Вежди Рашидов ? Това питат от " Възраждане " в позиция, изпратена до медиите.



" На изключителното съвещание на Народното събрание станахме очевидци на думите на Вежди Рашидов, който е част от ръководещата коалиция. Народният представител на ГЕРБ-СДС през днешния ден пое отговорност за думите си и подаде оставка. Рамо до рамо с Рашидов беше и Никола Минчев , който одобрително се смя на думите на съдружния си сътрудник и даже го потупа по рамото ", означават от партията на Костадин Костадинов.

От " Възраждане " окачествяват като " недообмислени " предложенията, импортирани от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС и гласувани преди няколко дни. " На това съвещание представителят на ГЕРБ се изрича цинично, а този на ПП-ДБ се смее одобрително ", акцентират те.



" Никола Минчев ще подаде ли оставката си или това беше следващо двуличие и ПР , който употребява човешката покруса, с цел да генерира политически дивиденти? ", питат още от партията.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР