Никола Минчев е изключителен човек и професионалист. Почувствах се гадно

...
Никола Минчев е изключителен човек и професионалист. Почувствах се гадно
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Отстраняването на Минчев е политически цинизъм, Радев налива вода в мелницата на ГЕРБ

Никола Минчев е извънреден човек и експерт. Почувствах се гадно като разбрах, че е импортирано искане за оставката му. Мотивите за настояването му са страничка и половина. Това е политически цинизъм. Това съобщи в ефира на бТВ изпълняващият сега ръководител на Народно събрание Мирослав Иванов.

Този пост за мен не е самоцел, ще остана дотолкоз доколкото е належащо, сподели още той и добави, че сякаш дебелите червени линии на Възраждане и на Движение за права и свободи се смесиха.

" Виждал съм по какъв начин по време на гласоподаване в зала, госпожа Атанасова от ГЕРБ става и отива при групата на Възраждане, разискват нещо и след товая двете групи гласоподават в синхрон ", сподели още той.

Попитан по какъв начин назовават това търсене на поддръжка от депутатите, той съобщи, че в него се разсънват неприятни усеща по какъв начин президентът приказва в един глас с Има Такъв Народ и с ГЕРБ. Президентът, който би трябвало да сплотява, той налива вода в мелницата на опозицията.

Неговите дейности водят до това опозицията да реализира задачата си, а точно да унищожава частичка по частичка държавното управление, което е реформаторско. ГЕРБ не можаха да намерят 100 млн. лв. за детска болница, а от " Капитан Андреево " страната е ограбена с 200 млн. лв.. ГЕРБ се гордеят с пътищата си, а след година те наподобяват на швейцарско сирене, сподели още Иванов.

Що се отнася до проблема Северна Македония той съобщи, че ангажимент се поема единствено в случай че се подпише някакъв документ, а Кирил Петков не е подписвал подобен.

Кандидатурата за ръководител на Народно събрание ще е обща за обединението. Предстои да се свика Коалиционен съвет и там да се разиска тази тематика. Г-жа Митева отхвърли доста комфортно след митингите, може би на някой хора им липсва кураж. На мен не ми липсва, само че този пост не е самоцел, безапелационен бе той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР