Никол Станкулова определено е едно от най-красивите лица в родния

...
Никол Станкулова определено е едно от най-красивите лица в родния
Коментари Харесай

Никол Станкулова притесни феновете с последните си снимки – крачета като солетки, ще се счупи от слабост! (СНИМКИ)

Никол Станкулова несъмнено е едно от най-красивите лица в родния ефир. Синоптичката с фигура на топ модел през 2021-ва година роди второто си детенце и към този момент е още веднъж на работа.

Почитателите й обаче останаха неприятно сюрпризирани и даже обезпокоени от последните фотоси на Никол в обществените мрежи – тя е отслабнала толкоз фрапантно, че чак е плашещо. Истината обаче, се оказа много по-приятна за окото.

Всъщност синоптичката на Нова тв не е страдала от непотребни килограми и преди бременностите си, а и след тях, евентуално най-много поради добър ген, тъй като русокоската и преди е споделяла, че не е от хората, които спортуват, а храненето й на моменти даже е много безредно. Каквато и да е повода, крайния резултат кара доста дами в мрежата със подобен проблем да й завиждат.

 Никол Станкулова фигура

 Никол Станкулова фигура

Според скорошни трудове, Станкулова е блъснала критичните 45 кг, само че оставяме на вас да прецените по идващите фотоси от профила й в обществените мрежи, дали е в действителност плашеща.

Припомняме, че Никол Станкулова стана майка за първи път през 2018-та, а три месеца по-късно към този момент беше на екран и съобщаваше прогнозата за времето с визия, която въобще не издаваше, че е раждала. Тогава тя призна, че по време на бременността е качила едвам 11 кг., които е свалила 5 дни след раждането.

След втората си бременност преди две години Никол Станкулова бе посочила в профила си, че има да смъква от снагата си едвам няколко кг, с които явно освен бързо се е справила, само че и продължително.

 Никол Станкулова слаба

 Никол Станкулова уязвимост

„ Колкото по-малко време имам за себе си, толкоз по-ценно ми е, по тази причина не пожертвам “, бе написала тогава тя за метода, по който наподобява и предизвика непрекъснато мненията.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР