Никол Мичъл е родена в Охайо, САЩ, в строго семейство

...
Никол Мичъл е родена в Охайо, САЩ, в строго семейство
Коментари Харесай

Бисексуална жена пастор реши да промени живота си и стана стриптизьорка /снимки/

Никол Мичъл е родена в Охайо, Съединени американски щати, в строго семейство баптисти. Всяка неделя тя и родителите ѝ посещавали черква. Възпитана в духа на протестантското течение в християнството, Никол взема решение да се концентрира напълно върху религията и да влезе в богословския отдел в университета.
„ В университета постоянно носех книжки с древен цитати и псалми в джоба си “, споделя 36-годишната жена в изявление пред New York Post.
"Когато се усещах тъжна, прочитах по някой и различен абзац и това ме успокояваше. Църквата беше моят живот. Въпреки че имах къс непокорен интервал в гимназията, съумях да обуздая нрава си, с цел да стана положително момиче и да се одобрявам на близките, обезверено пробвайки се да направя това, което беше вярно. "
И до момента в който в гимназията Мичъл се среща с момчета, то през първата година в университета взема решение да се откаже от плътските удоволствия.
„ В продължение на шест години, от 2001 до 2007 година, не правех секс с никого и даже не се целувах “, признава тя. През всичките тези години Никол философски отказвала на всички предложения за срещи, идващи от значително ухажори, привлечени от чара ѝ. Някои от тях даже имали съществени планове към нея, само че тя била неотклонна.
„ Не желаех да излизам с никого, тъй като се опасявах да върша секс. Бях израснала с убеждението, че интимният контакт не е разрешен отвън брака. Освен това не желаех да се разпръсквам от проучването на Библията ", споделя Мичъл пред медията.
След дипломирането си момичето постъпва в духовна семинария. Две години по-късно там тя среща бъдещия си брачен партньор - Джон (макар че в този момент те към този момент са разведени). След сватбата си Мичъл се причислява към локалната евангелска черква, където бързо се почувствала като вкъщи си. Не след дълго, малко откакто станала майка, иидва и предлагането към нея да поеме длъжността свещеник. През идващите три години Никол се учи да проповядва и скоро стартира да извършва обществено специалността си.
„ Харесаше ми “, споделя тя за оня интервал от живота си.
„ Чувствах, че съм намерил своето предопределение. “
Постепенно обаче Никол забелязала, че в проповедите си няма право да визира избрани тематики, за които би желала да приказва. Например за майчинството или за връзката сред хора от смесени раси, към които принадлежала и самата тя. Успоредно с това тя осъзнава още едно нещо - че е бисексуална.
Толкова дълго бях потискала желанието си да излизам на срещи, че не знаех нищо за себе си. Едва след години разбрах, че желая да върша прекрасен секс. "
Скоро по-късно някогашната пасторка се записва в уебсайт за възрастни и стартира да работи като онлайн стриптийзьорка. Днес тя работи за OnlyFans, където продава свои еротични фотоси печели приблизително към 76 хиляди лири стерлинги на месец (или към 166 440 лева.).
"Докато бях свещеник, ми беше внушавано да имам вяра, че моите стремежи и моето тяло са греховни и неприятни. Но това е било машинация! Бях сигурна, че в случай че разкрия сексуалността си, ще бъда отхвърлена от църквата, тъй като тя не е гостоприемна за такива като нас. Но аз я разкрих и, убеждавам ви, в никакъв случай не съм се чувствала по-свещена. Аз съм себе си. Аз съм секси и свободна. Вече не съм свещеник, само че моята половост ме прави свята “, заключава Никол Мичъл.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР