Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан искат да разширят

...
Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан искат да разширят
Коментари Харесай

Никол Кидман и Кийт Ърбан ще си осиновят дете

Никол Кидман и брачният партньор ѝ Кийт Ърбан желаят да разширят фамилията си, като дуетът желае да осинови бебе, разкри вътрешен източник.
Звездата от " Големите дребни неистини " е майка на две деца - дъщерите Съндей и Фейт , от Ърбан и две осиновени деца - Изабела и Конър , с някогашния ѝ брачен партньор Том Круз.

" В предишното Никол е имала проблеми с бременността и плодовитостта, поради които фамилията ѝ е по-малко, в сравнение с се е надявала ", съобщи вътрешен източник пред Radar Online, като добави, че Кидман е желала да има 10 деца.

" Никол откри, че двамата с Кийт толкоз са се вглъбили в развъждането на децата, че е изхвърлила от главата си концепцията за осиновяване ", добавя вътрешният източник. " Но в този момент, когато девойките стават все по-независими, тя вижда, че е време в действителност да поработят върху това да вземат още едно дете в дома си - и цялото благополучие, което това би донесло на фамилията! "

След като роди първото си дете през 2008 година, тя избра сурогатното майчинство за щерка си Фейт. Сега обаче Кидман получава препоръки от Чарлийз Терон , която е майка на две осиновени дъщери Джаксън и Огъст, по отношение на процеса на осиновяване.

" Никол вижда какъв брой прелестна е Чарлийз с двете си осиновени дъщери и по какъв начин са основали тази превъзходна връзка като семейство ", декларира източникът. " Това е ентусиазъм за Никол и тя има вяра, че към момента е задоволително млада и има сила за още едно бебе. "
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР