Никога у нас не сме имали последователна политика в социалната

...
Никога у нас не сме имали последователна политика в социалната
Коментари Харесай

Георги Богданов: Социалната оценка на правителството е „Среден 2.90“

Никога у нас не сме имали поредна политика в обществената сфера и нито една ръководеща политическа мощ в последните 20 година не е направила стъпка в тази посока. НМД всяка година издаваме един бележник на властта, в който означаваме какво е дало обещание, какво е изпълнило и какво не е настоящото държавно управление. Оценката постоянно е била към тройка. Сега е 2,90. Това се отнася и за демографската политика, раждаемостта, детското опазване на здравето.

Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ Георги Богданов, изпълнителен шеф на Национална мрежа за децата.

Вижте цялото изявление с Георги Богданов тук:

В изявлението Георги Богданов сподели още:

Децата фактически се употребяват за политически цели. От политиките за детето се интересуват родителите, които са гласоподаватели. По тези линии пропагандата минава най-ефикасно. А отговорни постоянно са норвежците, Сорос и НПО-тата.

Децата ще понесат рецесията в най-тежка степен – не в медицински, а в обществен, психически и прочувствен смисъл. Отношението на възрастните към вируса се преекспонира върху децата.

Другата страна на казуса е мизерията, в която живеят доста деца. Има деца, които заспиват гладни. Има деца, които губят топлия безвъзмезден обяд на БЧК в учебните заведения, излизайки на отдалечено образование.

В Щатите потегли нова интрига - QNN, която е неразрешена от ФБР, само че има милиони почитатели в целия свят. Те имат вяра, че Хилари Клинтън и елитът на Съединени американски щати са педофили, които тормозят деца и им изтеглят надбъбречната жлеза, с цел да си я инжектират. Краен фундаментализъм.

Ние пък към този момент втора година нямаме тактика за детето. А домашното принуждение продължава да процъфтява.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР