Никога не трябва да изпитвате привличане към някой друг, сте

...
Никога не трябва да изпитвате привличане към някой друг, сте
Коментари Харесай

Четири признака, че партньорът ви мисли за друга

Никога не би трябвало да изпитвате привличане към някой различен, сте с верния човек и се чувствате щастливи. Да, може да имате връзка с някого и към момента да оценявате привлекателните хора, когато ги срещнете. Но всичко би трябвало да бъде с мярка. Независимо по какъв начин вие двамата определяте това, има деликатна граница сред безобидно заглеждане в някого и да мисли за невярност. Връзките ни се развиват непрекъснато с течение на времето, без значение дали е за положително или даже по-лошо. Затова би трябвало да сте наясно с признаците за смяна в отношението или държанието на колегата ви. Ако усетите, че вашата половинка демонстрира прекомерна непосредственост и стартира да контактува доста постоянно с дадена жена, това може да ви накара да се замислите.

Тук ви предлагаме четири издайнически признака, че сътрудникът ви може да мисли за друга, до момента в който е по отношение на вас.

Той се откъсва прочувствено от вас

Когато един сътрудник съзнателно или несъзнателно заобикаля прочувствена връзка и не ви е предан изцяло, това може да значи нещо. Дистанцията сред вас може да стартира незабелязано да се усилва, без даже да го забелязвате. В даден миг обаче това ще да докара до прочувствено спиране на вашите връзки. Можем да определим това като явно в някои обстановки, в случай че той се държи хладно към вас. Той мисли за другата си тръпка и стопира да се вълнува от това, което се случва във вашия живот. Ако усетите това държание, е добре да поговорите в точния момент и да знаете какво може да настъпи във вашите връзки в бъдеще.

Променя метода си на живот

Ще бъде мъчно да пропуснете, в случай че сътрудникът ви стартира да се държи необичайно. Това важи в най-голяма степен, в случай че е направил забележителна смяна в рутината си. Например честото вървене на подготовка може да е намек, че се пробва да впечатли някого. В подобен случай може да се вижда с някоя друга жена или просто желае да промени тялото си, с цел да бъде по-привлекателен за третия човек. Освен това, в случай че наподобява, че сътрудникът ви постоянно работи повече часове в офиса, това може да е червен байрак. Отново връзката е допустимо най-хубавото решение, с цел да елиминирате този проблем. Не се тормозете да споделите опасението си. Ако той крие нещо, това може да ви нарани.

Той прекарва повече време с приятелите си, които са разграничени или необвързани

Честите му излизания със самотни другари може да са намек, в случай че обичаният ви мисли за някоя друга. Тези хора може да не са удовлетворени от някои детайли от фамилния си живот, в случай че прекарват повече време на открито и излизат за дълги интервали от време. Първоначално не би могло да разсъни интереса ви, защото без значение от статуса на връзката им, в случай че сте в положителни връзки, вашият сътрудник има право да бъде другар с хора, които не познавате. Но, в случай че той жертва времето, което прекарва с вас, поради тях, това е проблем.

Той е все по-малко сантиментален

Хората постоянно имат известно количество сантиментална сила и възторг. Ако обаче установите, че вашият сътрудник демонстрира по-малко грижа за това, това може да е знак. Той може да мисли за някоя друга. Сериозно предизвестие е, когато вашият мъж спре да ви раздава с обичта, която преди.

Най-добрият метод на деяние е намерено да обсъдите тези проблеми с колегата си, в случай че забележите някой от тези знаци. Може да бъде по-лошо, в сравнение с би трябвало, в случай че решите, че към този момент лъже, без даже да сте поговорили за това. Бъдете учтиви и деликатни, когато се обръщате към него, вместо да го осъждате. Може всичко да е просто едно неразбирателство и в реалност той да има различен проблем, който да го тревожи. При всички случаи връзката би трябвало да бъде в основата на връзките ви. Кажете му какво ви тревожи и го помолете да бъде почтен с вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР