Никога не съм споделял тезата, дори още в началото на

...
Никога не съм споделял тезата, дори още в началото на
Коментари Харесай

Тагарев: Никога не съм споделял тезата, че Кремъл ще успее да постигне бързо своите цели с военни средства

Никога не съм споделял тезата, даже още при започване на войната, че Кремъл ще успее да реализира бързо своите цели с военни средства.
Прочетете още
Това съобщи в предаването пред Нова нюз някогашният боен министър Тодор Тагарев, който разяснява последните събития от войната в Украйна.

" След сполучливата контраатака от края на август и началото на септември в Украйна са убедни, че могат да си върнат всички окупирани територии благодарение на Запада. Един от най-негативните изходи е, че войната може да продължи с години. В Киев са безапелационни, че те няма да договарят и да отстъпват територии на Москва. Това е повода Украйна да желае още оръжия. Целта е войната да завърши допустимо най-бързо ", добави той.

" Новата доста мощна агитация на Кремъл, с която се залива съветското общество, е, че съветската войска не отстъпва пред украинските бойци и не яде пердах от тях, а отстъпва пред войските на Запада. Идеята на Москва е да потвърди, че към този момент се води война със Запада, а това не е правилно. Всички виждаме по какъв начин пропадат референдумите, които се провеждат от Кремъл. Това се дължи на сполучливите контра дейности на украинската войска. Дори и да се проведат такива референдуми, те ще бъдат приети само от Москва. Аз не мисля, че даже и Беларус ще признае тези референдуми.

" Не виждам по какъв начин ще има нова бежанска вълна от Украйна. В момента украинските войски са във напредък и няма логичност украинците да тръсят избавление от военните дейности. Дори и да има някаква бежанска вълна, аз съм сигурен, че Европа още веднъж ще подаде ръка и ще одобри хората, бягащи от войната ", приключи Тагарев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР