Никога не подминавайте съветите, които звездите ви дават. Те ще

...
Никога не подминавайте съветите, които звездите ви дават. Те ще
Коментари Харесай

Съвети за всяка зодия за днес, 14 март

Никога не подминавайте препоръките, които звездите ви дават. Те ще ви оказват помощ да избегнете куп неприятности, да заздравите фамилните си взаимоотношения, да бъдете по-продуктивни на работното си място и да живеете в уют и естетика.
Ето какви са те за всяка зодия:
Овен
Овните през днешния ден ще се срещнат със остарели другари от детството си. На доста от представителите на зодиака им следва пътешестване. Нужно е да бъдат доста деликатни, тъй че да избегнат закани. Възможно е да влезете в пререкания с по-възрастен човек от фамилията. Бъдете сдържани и не проявявайте надменност, в случай че не желаете да развалите взаимоотношенията си.
Телец
Телците ще се отдадат на подобаващ релакс през почивните дни. Следващата седмица ще бъде изморителна за тях. Предстои им да се сблъскат с компликации на работното място и по тази причина звездите поучават да си отделят неделния ден за пълностоен релакс.
Добра опция са разходките в парка, в планината или на друго безшумно и умерено място.

Близнаци
 Дневен любовен хороскоп за 13 март (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 13 март (Част 2)
Любовта е толкоз огромна мощ, че може да бъде надмината единствено от летенето. - Мигел де Сервантес  Везни Не допускайте любовта да...
Близнаците ще имат известни усложнения през уикенда, които се дължат на неналичието на връзка сред тях и колегата им. За предпочитане е да изгладят недоразуменията, в случай че не желаят и идната седмица да тръгне по противен за тях метод.
Опитайте да обясните умерено какво ви тревожи, вместо това да повишавате звук.
Рак
Раците ще се усещат изнервени през почивните дни. Те ще имат задължения за споразумяване и точно това ще породи у тях нежелано безпокойствие. Много евентуално е да си навлекът гнева на близките. В неделя е допустимо да чуят добра вест, обвързвана със забременяване на дете.
Лъв
 Дневен любовен хороскоп за 13 март (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 13 март (Част 1)
Любовта е като войната — елементарно е да се стартира, само че е мъчно да се спре. - Лев Николаевич Толстой Разберете какъв брой обич ви очакв...
Лъвовете ще се усещат щастливи в неделя. Денят е удобен за подписване на брак, предложение за годеж. Преустройте дома си. Това също способства за сближение в фамилията.

Дева
Девите ще бъдат извънредно рационални през днешния ден. Те ще се отнасят отговорно към финансите си. Не бива да харчат прекомерно доста за непотребни покупки. Възможно е доста скоро да им се наложи по-сериозна инвестиция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР