Никога не е късно да станеш за резил. Дори и

...
Никога не е късно да станеш за резил. Дори и
Коментари Харесай

Резил! Хванаха известна инфлуенсърка и учителка да краде ВИДЕО+СНИМКИ

Никога не е късно да станеш за срам. Дори и да си известен, с почитатели в Instagram повече от на Ергенът. Какъвто е казусът с известната инфлуенсърка и начална учителка Мая Петрова Стефанова от Петрич, хваната да краде... С GlasNews се свързаха притежателите на прочут столичен гурме магазин, шокирани от това, което са заснели камерите в обекта им, където от 2 месеца работи Петрова.

" Помоли да запълни свободното си време, като работи при нас. Започна работа в края на юни и малко по-късно се усъмнихме, че има неналичия. В магазина има видеонаблюдение, за което дамата чудесно знае, само че което по никакъв метод не я е спряло. Имаме 5 - 6 видеа, в които освен краде пари в брой, само че и стока.

Крайно безочливо държание, тя се показва за човек, какъвто не е. Тя е преподавател от доста години и това е проблем, тъй като съгласно нас тя употребява учителската си позиция като заслон пред хората, че е честен човек. За нас тя има доста опит в това и се съмняваме, че е ограбила доста народ. Много умел манипулатор е, споделя какъв брой тежък е животът й, подготвя те да й влезеш в състояние, по какъв начин сама се грижи за всичко, по какъв начин е изгубила майка си, по какъв начин е щяла да почине при раждане - такива тежки истории, които те карат да й съчувстваш.

В същото време като инфлуенсър си изкарва много постоянни суми, пътува по 5 - 6 пъти на месец до екзотични дестинации - Майорка, Абу Даби, Египет, има процедури, силикон, беше ни разказала по какъв начин поддръжката й на месец коства към 2000 - 3000 лева, само че не заплаща нищо, тъй като прави реклама на салоните, извършващи въпросните процедури. Тя се възползва от живота на макс, само че това не е методът - на цената на всичко, на гърба и престижа на хора, които са градили бизнес през годините с доста труд, доста старания. Утре може да ограби някое дете, някой родител, тъй като тя дава и частни уроци.



Дамата се цели в малко по-лукративни бизнеси, в които има пари, и в хора, които имат средства. Тя е доста хитра, безскрупулна, лъже, не може да й се има доверие. Такива хора, в случай че неглижираме дейностите им и ги оставяме да живеят по този метод, те ще го вършат още веднъж и още веднъж ", споделя един от притежателите на магазина.

И прибавя, че за 25 години такова нещо не им се е случвало - не са попадали на толкова безочлива персона.

" И несъмнено мислим, че лице, което популяризира долни дрехи и което краде по подобен необмислен и нахален метод, не би трябвало да бъде преподавател ", прибавят хората.

Вижте във видеата по какъв начин тъкмо Мая Петрова си присвоява пари и стока:



В това видео краде под носа на шефката. Отваря касата ръчно единствено фиктивно, не издава касов бон. Държи парите в сгънат пестник от самото начало и ги прибира в престилката си.


В това видео клиент дава 50 лева Тя връща ресто, само че не издава касов бон - още веднъж отваря собственоръчно касата. В този миг прибира 50-те лв. и разликата заменя с други номинали и прибира в задния джоб на дънките си.   Тук колежката й идва по-рано на промяна и я изненадва. Влиза да се преоблича, като през това време инфлуенсърката я издебва и отваря касата и прибира сумата, за която не е издавала касови бележки от сутринта.   Тук краде стока: премерва си сирене и теглилката издава етикет, който тя маркира на касата, с цел да види сумата. Опакова си сиренето прилежно в торбичка. Освен сирене си е подготвила авансово и колбас - отрязала е колбаса и го е увила в огромна хартия. Прибира и него в торбичката и я отнася в служебната стаичка, след което изхвърля етикетите в коша. А откакто се прибере у дома, началната учителка явно има потребност да покаже и интелектуалните си напъни, някои от които доста тъкмо дефинират и житейското й верую: 
Твърде доста от нас не изживяват своите фантазии, тъй като изживяват своите страхове!

Mоже би най-трудно е да запазиш чистотата в себе си. На фона на цялата нечистотия, двуличие и краткотрайни пристрастености да успееш да съхраниш духа си тъкмо там, където желаеш самия ти!
Питаме се къде тъкмо е съхранила духа си Мая Петрова... GlasNews е подготвен да й даде думата. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР