Никога АПИ не е отказвал достъп или информация по отношение

...
Никога АПИ не е отказвал достъп или информация по отношение
Коментари Харесай

Нанков: АПИ не е отказвала никога информация на БСП

Никога АПИ не е отказвал достъп или информация във връзка с инспекцията, която депутати от Българска социалистическа партия желаеха да се инициира. Това сподели заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Нанков изясни, че в границите на цялостен месец - 30 май до 27 юни тази година – на Българска социалистическа партия е била предоставена опцията да се запознае с „ купищата, тоновете строителна и планова документи във връзка с 46-те сектора от републикански пътища “, за които те желаят да се извърши инспекция.
Въпреки че срокът е изминал на 27 юни, в случай че те заявят предпочитание още веднъж, могат да дойдат да четат, добави той. „ Да не се показвам нагледно и преди сме го казвали, само че аз ще го кажа в този момент и пред вас, ще се изразя, няма да е Пенчо – ще е Георги: Георги бре, чети! Георги не чете. Георги работи, Георги отново не ще! “, перифразира зам.-министърът стихотворението на Петко Славейко. После посочи, че приказва за Свиленски.
„ АПИ е експертна конструкция и не е правилно да се употребява името й на една добре работеща конструкция за правенето на недостоверни внушения “, отговори и инж. Иван Досев – член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Той уточни, че поисканите документи от депутати в законоустановения период информацията е била предоставена. „ Поради големия й размер беше изработен план, тя да бъде предоставена поетапно за другите обекти – всяка седмица по няколко обекта “, съобщи Досев. Той уточни, че никой не е пристигнал нито един път.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР